wueska Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zresztą no na litość boską nie tak prosto tarczę uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zresztą no na litość boską nie tak prosto tarczę uszkodzić. to zależy jaki medyk (nie chodzi mi o forumowego) to składał i jak dużego młotka używał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Wczoraj zostalo dokrecone lozysko glowki ramy i drgania podczas hamowania ustaly. Pzdr Tak czytałem i śmiem twierdzić że nie sa ustawione jak należy. Jeśli to były by tarcze hamulcowe na paluchach czuł byś pulsowanie klamki. Coś przy przekładaniu musiało zostać spieprzone. Wczesniej pisalem, ze drgania ustaly, wiec nie wiem o co chodzi, z tymi zle ustawionymi lagami. Pzdr Edytowane 30 Listopada 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wczoraj zostalo dokrecone lozysko glowki ramy i drgania podczas hamowania ustaly. Przy okazji okazalo sie, ze sa luzy na nitach tarcz oraz, ze w momencie obracania kolem tarcze stawiaja opor w jedny miejscu, takze niebawem nadejdzie czas na wymiane. Wczesniej pisalem, ze drgania ustaly, wiec nie wiem o co chodzi, z tymi zle ustawionymi lagami. Pzdr Pisałeś pisałeś , ale też pisałeś że tarcze stawiają opór. Jaki tam masz przebieg kolego - na blacie oczywiście? Co masz na myśli pisząc luz na nitach? Tarcza w K3/K4 jest "pływająca". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Na blacie mam 34.5 kkm. Tarcza stawia opor tylko w jednym miejscu, wlasnie jakby byla w tym miejscu skrzywiona. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 . Tarcza stawia opor tylko w jednym miejscu, wlasnie jakby byla w tym miejscu skrzywiona. Pzdr jak masz kogos co ogarnia temat niepowinien miec problemu z jej naprostowania , wiem ze polsrodek ale przetrwasz zime zanim znajdziesz cos odpowiedniego np 320mm glafer sbk :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Proszę Cię - nie dawaj takich rad, są rzeczy których się nie robi, zwłaszcza w takim moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 W IRL snieg spadl, wiec moto na razie stoi. Podczas jazdy nie czuc teraz zadnych drgan i pulsowania na klamce. Zmienie na poczatek klocki, a pozniej kupie tarcze w razie W. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWIT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja nigdy nie miałem problemu po prostowaniu tarcz, no ale wcale nie bede przekonywał do prostowania. Absolutnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Yuby ja ci wierzę bo wszystko zależy ale generalnie unikamy rad w stylu "wyprostuj". Nie widząc przedmiotu na oczy bezpieczniej wymienić na nowe lub używane proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Panowie, tarcze mialy luzy na nitach, jedna dosc spory i telepalo nia we wszystkich mozliwych kierunkach. Zamowilem uzywki z UK i problem ustal i znowu lata sie jak nalezy :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi