wodnik Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich podróżujących motocyklistów i motocyklistki))) . Tak sobie siedzę i planuje następny sezon . Czytałem troszkę o waszych podróżach , pomyślałem ze fajnie by było gdzies wyskoczyc w przyszłym sezonie . Myslałem o wycieczce na Hel . Jeśli był był ktoś chętny zapraszam . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcperson Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja jestem chętny na wycieczkę mam tylko 300km więcej ale da radę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja jestem chętny na wycieczkę mam tylko 300km więcej ale da radę:) pewnie, że da radę :bigrazz: jakiś czas temu, jeszcze na starej XJ-ce, sama jechałam właśnie na Hel na całe 3 dni :biggrin: wycieczkę choć w deszczu wspominam z uśmiechem od ucha do ucha Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Wpadam czasami na Hel,taka traska na jeden dzień,2x350 km :icon_biggrin: Wypijam kawkę,trochę pozwiedzam,ostatnio jak dobrze pamiętam,fortyfikację,zaraz przed Helem. Kiedyś jak byłem,to jakiś mądry do nazwy dodał jeszcze jedne L. Wyszło HELL :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Byłem tam puszką w tym roku :) Ale goguś zabierz mnie po drodze :P To przejadę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Wpadam czasami na Hel,taka traska na jeden dzień,2x350 km :icon_biggrin: Wypijam kawkę,trochę pozwiedzam,ostatnio jak dobrze pamiętam,fortyfikację,zaraz przed Helem. Kiedyś jak byłem,to jakiś mądry do nazwy dodał jeszcze jedne L. Wyszło HELL :biggrin: Mogę się przewieść tak na obiad z rybką i kawkę. Jestem otwatry na termin, ale mysle że raczej na wiosnę jak sie ociepli i przestanie padać. Pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 I ja myślałem o tym wypadzie dopiero na wiosnę . Na dwa lub trzy dni w ciągu jednego dnia nie zdążymy nic zwiedzić i odpocząć po trasie . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcperson Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Już w tym roku chciałem lecieć na hel lecz wypadło na 3 dniowy pobyt w Bieszczadach;) Jak by ktoś był chętny w przyszłym roku mogę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 pół roku przed przejażdzką na Hel już zaczynacie przygotowania? To nie jest wyprawa tylko normalna przejażdzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcperson Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 pół roku przed przejażdzką na Hel już zaczynacie przygotowania? To nie jest wyprawa tylko normalna przejażdzka Zdaję sobie z tego sprawę 650 km to nie jest wyprawa życia ale temat założony wiec można go trochę rozwinąć. Czy nie można?? lotniki :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Lotnik nic nie napisałem o podróży życia tylko o zwykłej wycieczce na Hel . A im wczesniej tym lepiej bo zawsze można dograć szczegóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam! Na wiosne z checią się dołączę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 To nie jest wyprawa tylko normalna przejażdzka mniej więcej ;) zwłaszcza na kilka maszyn swoją drogą tak na sam hel to nudno będzie, można by coś po drodze dołączyć. na przykład zamek gniew, godzinka zwiedzania, w sumie ze dwie przerwy - i już jest ciekawe miejsce zaliczone. przed końcem dnia, albo następnego można zajrzeć na latarnię w rozewiu, z muzeum latarnictwa - i jeśli do tego dodać fortyfikacje helskie to jest faktycznie jakiś wyjazd na 2 dni z wawki z południa można byłoby skoczyć w jeden dzień do wawki i przed noclegiem zwiedzić twierdzę w modlinie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 (..) z południa można byłoby skoczyć w jeden dzień do wawki i przed noclegiem zwiedzić twierdzę w modlinie .. a potem skiknac do Torunia, zanocowac, wieczorem wybrac sie na Stare Miasto, rano zwiedzic jeden z fortow torunskich, i odpalic wrotki na polnoc.. po drodze Radzyn Chelminski, i albo Gniew, albo Malbork, i nach Hel fahren :icon_mrgreen: Ogolnie fajny wypad weekendowy mozna cyknac. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ale jak kolegom wpadnie do głowy podzidowac to autostradą pykną więc Gniew czy Malbork odpada Generalnie fajny wypad ale góra na jedną noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi