Lukepl Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam, zastanawiam się nad zakupem krótkich dźwigni firmy womet-tech. Może ktoś miał styczność z nimi? Czy przy krótkich dźwigniach występuje coś takiego, że przy mocnym hamowaniu dwoma palcami dźwignia jest blokowana przez pozostałe palce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Spotkałem się z opiniami, że ludzie od womet techa wolą Titaxy co prawda ceną się różnią ale podobno jakość wykonania i wygoda są naprawdę świetne. A o takim przypadku jak mówisz nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Mam w fazerze od początku sezonu. Oczywiście że możesz sobie przycinać palce, jak ustawisz klamkę na skok do manetki :biggrin: Na szczęście ma 6 pozycji (ja jeżdżę na 5) i jest super. Są na trzy palce, cztery się nie mieszczą. Co do Titaxów - różnica w cenie jest - wom tech za koplet 360 a titax za klamkę 450 :). Wygoda i jakość - we włoszech byłem z kolegą na hayce, miał titaxy - specjalnej różnicy nie zauważyłem. Edytowane 18 Listopada 2010 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Oglądałem na stronie womet-tech te klamki i jeśli kolego chcesz kupić to masz dobry moment bo komplecik jest za 290 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrzej Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ja za swoje też dale nieco ponad 300 i jestem bardzo zadowolony :crossy: inna jazda z takimi klamkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ok, w w poniedziałek zamówię. Dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 a na ebajcu widzialem calkiem ciekawe rozwiazanie tzn. klamki wykonane na CNC ale w komplecie z pompa radialna. widomo, jest to chińczyk tak wiec moze być różnie z jakością tego ale cena atrakcyjna tak wiec chyba zaryzykuje i założe do hajki bo i tak ma zdechłe hamulce w standardzie :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Pytanie tylko czy na hamulcach opłaca się oszczędzać skoro stwierdziłeś, że jakość może być wątpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie zrozumielismy sie. to ze jest tanie i MOZE byc takiej sobie jakości to nie znaczy ze na pewno tak bedzie. jak by tak bylo na bank to bym tego nie kupił. to ze sa dostepne markow pompy radialne itd to wiem :) ale chce sprawdzić tego chinola. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ale chce sprawdzić tego chinola. Taki fristajlowiec troszkę z Ciebie :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Bart, chcesz sobie zrobić krzywdę? :biggrin: Klamka zostanie w ręce i co wtedy? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Bart, chcesz sobie zrobić krzywdę? :biggrin: Klamka zostanie w ręce i co wtedy? :biggrin: Jak to co - nieprzewidziane kuku. tfu tfu tfu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Bart, chcesz sobie zrobić krzywdę? :biggrin: Klamka zostanie w ręce i co wtedy? :biggrin: Ja miałem w kilku moto tanie, krótkie klamki CNC od chinola, mam je do dziś i nic mi w ręce nie zostało... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja miałem w kilku moto tanie, krótkie klamki CNC od chinola, mam je do dziś i nic mi w ręce nie zostało... Joke. Osobiście bym nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja miałem w kilku moto tanie, krótkie klamki CNC od chinola, mam je do dziś i nic mi w ręce nie zostało... Alu tu kwestią nie są same klamki, ale pompa radialna która jest z nimi w standardzie. Kalmka jest klamka - W zasadzie przy siłach jakie działają (ręka) musiała by być z drutu, aby się łamała sama :biggrin: Ale pompa to już jak dla mnie troszkę insza inszość... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi