ernestZL Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 http://republika.pl/blog_lr_365890/589035/tr/foch_i_huj.jpg Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jak odczucia po przesiadce z cebulki? Czyżby inny świat? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulaaa Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dla mnie cb to bardzo wdzięczny sprzęt do nauki ale przesiadka zupełnie w inny świat- ten lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bardzo ładne jesteście :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dla mnie cb to bardzo wdzięczny sprzęt do nauki ale przesiadka zupełnie w inny świat- ten lepszy :D Pozazdrościć :D Graty. Ja też już się rozglądam za jakaś 600 co ma ~100KM, ale to tak za 3-4 latka, jak już mnie będzie stać na 2 razy wyższe spalanie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wracając do tematu :) pieeennkny Zeeeet.... Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 fajność tego forum to zamierzchła przeszłość.. a w temacie: motocykl spoko natomiast foty masakra.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No fajno furo. :biggrin: Bajerancka sprężynka przy wydechu. :biggrin: A czemu masz "T" w wyrazie "zet"? Przeca te Kawy się zwą "ZED". Czyż nie? A może to tylko tysionc tak się nazywa? W UK mówią na niego "The Big ZED". :buttrock: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Piękny kolor motocykla ... aż wspomnienia wracaja :buttrock: "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ej a prawko masz? bo widze że siadasz na motor w przeciwnym kierunku do jazdy ? :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 heheh teraz po "lifcie" postów, aż za słodko jest :) ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulaaa Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 je*ię te lify :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 No, po malu sie rozkrecasz. Cos juz je**ac zaczynasz :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 je*ię te lify :rolleyes: ależ ona ma słownictwo... gdzie jest moderator :icon_question: Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jezdem ..... tak słucham :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi