DrPlama Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Wyglada niezle. tylko te reflektory troche małe http://www.gsxr.es/wp-content/uploads/2010...L1000R_2011.jpg http://www.gsxr.es/2010/10/22/suzuki-tl1000r-2011/ Edytowane 28 Października 2010 przez DrPlama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 :icon_eek: woow :icon_eek: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dla mnie bomba :buttrock: Szkoda jednak, że koncepcja nie wyszła spod ręki inżynierów z Suzuki. Projekt został zrobiony przez gości z magazynu „Super Streetbike Magazine” i trzeba przyznać, że wygląda godnie :lalag: Zaciski Bremo i kształt wydechu trochę demaskują źródło inspiracji.. Ach…gdyby jednak nowa TL-a byłaby reaktywowana to jutro byłbym w Providencie :flesje: Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Bardzo fajny projekt nawet te ciulate światła by mi nie przeszkadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ale nawiazanie do starej wersji jest. dupka i kierunki przednie podobne. jak by to sązuki wdrożyło mogło by byc nieźle Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Niezle robi wrazenie, potezna valka tylko gdyby dopracowali smarowanie w pionie to bylo by idealnie. Jeszcze przednie kierunki mogly by byc jakos wtopione w owiewke albo lusterka. Edytowane 28 Października 2010 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Było by wręcz za*ebiście. Dwie klasy tysionc. Z ekonomicznego punktu widzenia wręcz nieuzasadnione, Apri i Duc miałyby pewnie ogromny problem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Dwie klasy tysionc. :bigrazz: Jakby nie było to, od 2000 do 2003 dokładnie taka sytuacja miała miejsce. Można sobie było wybrać litrową rzędówkę albo v-kę :) Jestem za powtórką z historii :lalag: Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wow. Ładniusi. Niezła "malwersacja" komputerowa. Ale....ten model stracił trochę uroku TLR-ki. Nie jest już taki potężny. TL-R to kawał bydlaka, a ten to jakiś taki wychudzony, jak reszta dzisiejszych sportów. Ale gada fajnie, jestem tego pewien. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 zeby jeszcze sinik miał około 1200 cm +160km :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 bardzo ładny :) fajnie nawiązuje do starej TLR :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No i królewskie malowanie :wink: Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No właśnie barwami to on mi beemke przypomina, troche czerwonego za dużo jak na flagowy schemat suzuki ;) Ogólnie w porządku, tylko te lampy z przodu mogłyby być nieco wyraźniejsze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) nie mogie patrzeć ma nowe sporty przez te krótkie kastrowane wydechy :banghead: ale sama bryła jest bardzo mnóstwo okej ! Edytowane 3 Listopada 2010 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi