Skocz do zawartości

UNO KONTRA MOTOCYKL

KINDERMARCIN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj miałem podobną sytuacje, jade katem, babka wymusza pierszeństwo, tylne hebel na maksa, przedni do połowy, lece już na boke i skręcam jednoczeście na lewo bo wyjechała mi z prawej, uderzyłem w jej maske, odbiłem się i utryzmałem motor, wychodzi babka przestraszona, zaczołem wyzywać, powiedziałem że 20zł i jade dalej bo kat kompletnie nic, ani ryski, a ona bez lampy, dziura w zderzaku, rysa na calej szerokosci na masce, tablica złamana ;) gdyby nie buty na crossa to broń mnie boże, tylko mam obite kolano ;) ale adrenalina skoczyła

Policjie by wezwała i pozamiatane, że bez prawka ciekasz ;) Nic nie spisaliście? Jak odszkodowanie dostanie?

motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06

No faktycznie, buty Ci uratowały d.... czyli nogę. :biggrin: W moim wypadku akurat też miałem buty ubrane, i bardzo dobrze bo nogą zerwałem zderzak i lampy. W bucie były 3 dziury w miejscu gdzie są 2 warstwy grubej skóry naszyte na siebie. Gdyby nie buty to bym oberwał w przód przegubu, ścięgna by poszły na pewno, a może i cała stopa, a tak tylko miałem 3 ślady jak po ugryzieniu szczerbatego wampira.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Ja miałem sytuacje w mieście, że jadę zagapiłem się na ładną pupcię i patrze nagle samochód przede mną stoi. Przedni hebel do akcji, a to że było ślisko to się blokowało koło, motor chciał lecieć na lewo i kłaść się. Naszczeście zachowałem olej w głowie i gdy się blokowało koło popuszczałem hamulec i ponownie naciskałem (Adrenalina też była, więc ciężko bylo leciutko hamować żeby koło się nie blokowało), po zablokowaniu kola i odblokowaniu prostowałem jazdę i później wyhamowałem. Aż dym poszedł z opon bo czułem :P

Jak jest ślisko to dym nie idzie z opon. :biggrin: :icon_razz:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

ja czuje nawet bez hamowania na "pisk" :-)

rozumiem ze jezdzicie i macie jakies tam doswiadczenie, ale jak dla mnie w tym wypadku jestescie teoretykami...

sorry, ale jak wyjezdza Ci samochod a Ty zapier.. z jakas predkoscia (koles jak dla mnie nie lecial 50 km/h) to po prostu serce staje ci w gardle i robisz wszystko zeby nie zapier.....

Na koncu filmu widac, ze wstal i ze zyje...

Przy uderzeniu w samochod nie wazne czy ominiesz, nie wazne czy sie polozysz i rozwalisz moto, wazne zebys przezyl i tyle.

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści