qurim Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Śłitaśne fotunie. :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Trochę trwa zbieranie części do RFy :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A czego teraz szukasz? Coś wspominałeś o sprzęgle od 1100? Coś mi się obiło o uszy że znajomy w okolicy miał coś, gdzieś, kiedyś, jakiegoś 1100 po korbie. Albo to 750 był...? no nie wiem. Napisz czego ci trzeba, popytam. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A czego teraz szukasz? Coś wspominałeś o sprzęgle od 1100? Coś mi się obiło o uszy że znajomy w okolicy miał coś, gdzieś, kiedyś, jakiegoś 1100 po korbie. Albo to 750 był...? no nie wiem. Napisz czego ci trzeba, popytam. Potrzebuję całego sprzęgła od GSXRa 1100 od 93 (chłodzony cieczą) łącznie z popychaczem od strony zębatki Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 http://bikepics.com/pictures/2106839/ a se dodam jeszcze zdjęcie, założyłem pomalowaną czachę i gaźniki ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 mamy takie same kompresory :) tez bym chciał mieć taką miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Miejsce fajne, ale w tym momencie słabo z grzaniem, bo tylko farel i piec elektryczny :/ Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Andrzej polecam taki mały piecyk gazowy montowany do butli gazowej, jest bardzo wydajny koszt 130zł + butla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 tylko trochę tlenkiem węglą podtruwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Potrzebuję całego sprzęgła od GSXRa 1100 od 93 (chłodzony cieczą) łącznie z popychaczem od strony zębatki Niestety, mój ziomek nie ma już nic ciekawego od Gixxera. :icon_evil: tez bym chciał mieć taką miejscówkę Na foto pewnie że fajna, ale posiedź tam od rana do nocy to Ci jaja odpadną. :biggrin: Zeszłej zimy robiłem Harrego w nieogrzewanym pseudo-garażu a zima była sroga, jak pamiętacie. Wchodzę rano przed śniadaniem, wychodzę grubo po północy, kolejny dzień też od samego rana do wieczora, ostatni dzień to wyjazd, odpalenie, regulacje... A potem 2 tygodnie w łóżku chory. :icon_evil: Grunt że motÓr chodzi, a nawet jeździ. :buttrock: tylko trochę tlenkiem węglą podtruwa :) A smary, oleje i paliwa niczym nie podtruwają? Pobaw się w laminowanie włóknem i żywicą, tam to dopiero świństwa się wydzielają. W jakimś Clymerze wyczytałem że olej silnikowy może powodować raka skóry i zaleca się odzież ochronną i rękawice chemiczne...do zmiany oleju.... Ciekawe jak hamerykańce ubierają się do napełniania aku świeżym kwasem. :icon_twisted: Pewnie wynajmują saperskiego robota żeby to zrobił. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) http://bikepics.com/pictures/2107796/ Jeszcze nie wiem czy działa, ale fajne nie? :D Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sweet. Łańcuch "troszkę" zwisa. :biggrin: Wiem, wiem, jeszcze nie skończone moto. Widzę że przywiązałeś się do RF-ek. Nie są tak hu*owe jak ludzie mówią, nie? :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Są zajebiste, tylko mało kto wie co to jest. Kiedyś kolega na R1 mnie nie wyprzedził, wymiękł przy 270 :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://img221.imageshack.us/i/stp61160.jpg/ trochę lepsze foto :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A, odświeżę sobie temat i wrzucę filmik że RF działa ;) http://www.youtube.com/watch?v=eaSQxeRaLBE Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi