Skocz do zawartości

Naprawa skrzynki w RF 900

Greedo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A czego teraz szukasz? Coś wspominałeś o sprzęgle od 1100? Coś mi się obiło o uszy że znajomy w okolicy miał coś, gdzieś, kiedyś, jakiegoś 1100 po korbie. Albo to 750 był...? no nie wiem. Napisz czego ci trzeba, popytam.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

A czego teraz szukasz? Coś wspominałeś o sprzęgle od 1100? Coś mi się obiło o uszy że znajomy w okolicy miał coś, gdzieś, kiedyś, jakiegoś 1100 po korbie. Albo to 750 był...? no nie wiem. Napisz czego ci trzeba, popytam.

Potrzebuję całego sprzęgła od GSXRa 1100 od 93 (chłodzony cieczą) łącznie z popychaczem od strony zębatki

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Potrzebuję całego sprzęgła od GSXRa 1100 od 93 (chłodzony cieczą) łącznie z popychaczem od strony zębatki

Niestety, mój ziomek nie ma już nic ciekawego od Gixxera. :icon_evil:

tez bym chciał mieć taką miejscówkę

Na foto pewnie że fajna, ale posiedź tam od rana do nocy to Ci jaja odpadną. :biggrin: Zeszłej zimy robiłem Harrego w nieogrzewanym pseudo-garażu a zima była sroga, jak pamiętacie. Wchodzę rano przed śniadaniem, wychodzę grubo po północy, kolejny dzień też od samego rana do wieczora, ostatni dzień to wyjazd, odpalenie, regulacje... A potem 2 tygodnie w łóżku chory. :icon_evil: Grunt że motÓr chodzi, a nawet jeździ. :buttrock:

tylko trochę tlenkiem węglą podtruwa :)

A smary, oleje i paliwa niczym nie podtruwają?

Pobaw się w laminowanie włóknem i żywicą, tam to dopiero świństwa się wydzielają.

W jakimś Clymerze wyczytałem że olej silnikowy może powodować raka skóry i zaleca się odzież ochronną i rękawice chemiczne...do zmiany oleju.... Ciekawe jak hamerykańce ubierają się do napełniania aku świeżym kwasem. :icon_twisted: Pewnie wynajmują saperskiego robota żeby to zrobił.

Edytowane przez qurim

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Sweet. Łańcuch "troszkę" zwisa. :biggrin: Wiem, wiem, jeszcze nie skończone moto.

Widzę że przywiązałeś się do RF-ek. Nie są tak hu*owe jak ludzie mówią, nie? :biggrin:

• 1 miesiąc temu...