yamaha Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 A w tym roku ten sk***iel z tego wywiadu wpie*dolił mi 10 pkt i 500 pln na marszałkowskiej za whellie!!! I nie chciał mi przepuścić chociaż był sam :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Fatalnie :rolleyes: w ogóle się nie ruszał... Coś więcej wiadomo? troche dłuzszy filmik- http://www.joemonster.org/filmy/29230/Fata...eg_okolicznosci Edytowane 31 Października 2010 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) A w tym roku ten sk***iel z tego wywiadu wpie*dolił mi 10 pkt i 500 pln na marszałkowskiej za whellie!!! I nie chciał mi przepuścić chociaż był sam :lapad: Powiem Ci że podobną sytuację miałem, też był sam i nie dało się nic dogadać. Co dziwne nawet nie chciał słuchać i od razu zaczął gadkę o przekupstwie. Coraz gorzej się dogadać czy to trasa czy miasto. Edytowane 31 Października 2010 przez rumian_1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 A w tym roku ten sk***iel z tego wywiadu wpie*dolił mi 10 pkt i 500 pln na marszałkowskiej za whellie!!! I nie chciał mi przepuścić chociaż był sam :lapad: a może uratował Ci życie? sam nie jestem św. ale nie bądźmy hipokrytami ... będziemy zapie**alać po mieście 200km/h światła to stoppy i whellie i jeszcze mamy pretensje że mandat dostałem... trzeba się z tym liczyć ... a dwa akurat na mieście podczas gumowania ginie nas dużo... i także czasem wyjadacze... 1000razy się uda a 1001 NIE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Smutna prawda niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 No właśnie i tego jednego zjawiska nigdy nie zrozumiem. Prawdziwy motocyklista, taki pełną gębą idzie sobie kupić kask za 2000, żółwia i buty najbezpieczniejsze na świecie i przedstawia sobą full profesjonalizm - daje dobry przykład innym jak ważne jest bezpieczeństwo po czym..... jedzie na jednym kole przez centrum miasta. To na h** mu cały ten wypasiony ekwipunek jak za chwilę udowadnia, że w d**** ma bezpieczeństwo własne a co gorsza innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) A w tym roku ten sk***iel z tego wywiadu wpie*dolił mi 10 pkt i 500 pln na marszałkowskiej za whellie!!! I nie chciał mi przepuścić chociaż był sam :lapad: mi kiedys ktos ladnie tlumaczyl, ze motocykl poruszajac sie na wheelie jest w dalszym ciagu pojazdem jednosladowym i wystawianie mandatu w takich sytuacjach jest nieuprawnione... ;) Edytowane 19 Listopada 2010 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Chyba mocno nie puknął skoro leży blisko moto. To raczej nie jest regułą http://www.youtube.com/watch?v=51G9oYpG9mY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Podejrzewam, że tu nie chodzi już o to czy pojazd jest dalej jednośladowy czy nie. Kierowca dostaje mandat za stwarzanie zagrożenia dla innych uczestników ruchu drogowego i po ptokach. Takie wykroczenie też istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 mi kiedys ktos ladnie tlumaczyl, ze motocykl poruszajac sie na wheelie jest w dalszym ciagu pojazdem jednosladowym i wystawianie mandatu w takich sytuacjach jest nieuprawnione... ;) tylko nie mów tego przy policji bo wpier***ol dostaniesz od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Myślę, że to ciekawy materiał o wypadku na jednym kole Podobają mi się słowa wypowiedziane przez ofiarę na końcu filmu: "To be old and wise you have to be young and stupid first" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No właśnie i tego jednego zjawiska nigdy nie zrozumiem. Prawdziwy motocyklista, taki pełną gębą idzie sobie kupić kask za 2000, żółwia i buty najbezpieczniejsze na świecie i przedstawia sobą full profesjonalizm - daje dobry przykład innym jak ważne jest bezpieczeństwo po czym..... jedzie na jednym kole przez centrum miasta. To na h** mu cały ten wypasiony ekwipunek jak za chwilę udowadnia, że w d**** ma bezpieczeństwo własne a co gorsza innych. taka osoba ma naprawdę w dupie czy daje przykład innym czy nie. Ubiera się dobrze, bo po prostu wie jak będzie jeździć i w razie kuku chce zminimalizować straty. Żadnej zbędnej filozofii, każdy dba o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 taka osoba ma naprawdę w dupie czy daje przykład innym czy nie. Ubiera się dobrze, bo po prostu wie jak będzie jeździć i w razie kuku chce zminimalizować straty. Żadnej zbędnej filozofii, każdy dba o siebie. O.K, ale nadal brak logiki w tym, że strojem chce zminimalizować straty a za chwilę sposobem jazdy próbuje je zmaksymalizować. Poza tym na jadąc na jednym kółku w centrum miasta ryzykujesz nie tylko swoim zdrowiem ale i innych bo nie powiesz mi chyba, że jak ci dzieciak wyskoczy na drogę to zdążysz zrobić hamowanie awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale tutaj chodzi o to, że biker kupuje dobre ciuchy bo wie, że jego styl jazdy jest niebezpieczny. Gdyby tak nie było to by latał w t-shircie. Liczy się z możliwością wypadku i po prostu chroni własną d*pę. A poza tym przeczytaj swoją sygnaturkę. Nie da się zrozumieć świata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj_xj Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale tutaj chodzi o to, że biker kupuje dobre ciuchy bo wie, że jego styl jazdy jest niebezpieczny. Gdyby tak nie było to by latał w t-shircie. Liczy się z możliwością wypadku i po prostu chroni własną d*pę. A poza tym przeczytaj swoją sygnaturkę. Nie da się zrozumieć świata :biggrin: Dzięki Majkiel, wreszcie konkretna odpowiedź na konkretne pytanie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi