Syrek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pewnie restryktor masz zalozony. Skad ten silnik nie z UK przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 witam podlączę się pod temat może któś wie o co chodzi. mam fzr 1000 wymieniłem silnik i przy jakiśch 5-6 tys obrotów odcina zapłon. Oco chodzi????jak odpalę i manetkę przekręcę do oporu od razu to wkręca się normalnie, jak drugi raz proboję to już odcina tzn strzela przy 5-6 tys. co to może być?witam podlączę się pod temat może któś wie o co chodzi. mam fzr 1000 wymieniłem silnik i przy jakiśch 5-6 tys obrotów odcina zapłon. Oco chodzi????jak odpalę i manetkę przekręcę do oporu od razu to wkręca się normalnie, jak drugi raz proboję to już odcina tzn strzela przy 5-6 tys. co to może być? Cześć ja też mam fzr 1000 i dużo mi pomógł mechanik z Traktu Lubelskiego nr. nie pamiętam ale to nr. tel. do niego 508338519 Sam jeżdził fzrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 spoko ogarnąłem temat ze swoim moto na niemieckim forum pomogli w 5 minut:-D a u nas niestety nie pomogli:-(, silnik działał w trybie awaryjnym . ale dzięki za numer tel może się przyda.(oby nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 To może przetłumacz ten patent na polski, to inni skorzystają. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi