szczedl Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jak w temacie, chciałem odpalić motorek a tu tylko działa na ssaniu kiedy jeden garnek chodzi drugi nie chodzi, jak sie jeden rozgrzeje to drugi jest nadal zimny. jaka może byc przyczyna ze suzuki pali na 1 gar a wczoraj palił normalnie na 2. Przegazowanie nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 wymień świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No i sprawdz czy gaznik niepalacego garnka pracuje prawidlowo, przede wszystkim czy nie zalewa go paliwem / podaje paliwo. Swiece na poczatek zamien miejscami w cylindrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDER1PRZEMEK Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 :icon_idea: Sprawdź czy ssanie odbija na każdym gaźniku ja miałem coś takiego w gs500 na ssaniu chodził jak ssanie zawliłem to nie chodził na jeden. Jedno jest pewne gaźniki do przeglądu albo ewentualnie luzy na zaworach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) A mówiłem Ci że jak będzie problem to przyjedź na serwisik. :biggrin: Teraz już skończyłem karierę w małpim-chińskim gaju, ale jak nie ogarniesz co jest grane to mogę Ci jakoś pomóc "prywatnie", zależy na jakiej dzielnicy mieszkasz. Trochę życia sobie "zmarnowałem" na GS-ach różnych, w tym 400,425, 450 i 500E. Na początku zamknij/odepnij kranik, spuść paliwo z gaźników śrubami pod komorą pływakową. Wyczyść świece, odkręć paliwo i odpalaj. Luzy zaworowe z dnia na dzień się nie przestawią. Edytowane 1 Października 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 W pirwszej kolejnosci sprawdzilbym swiece,czy jest zalana czy moze sucha,to juz naprowadzi na trop gdzie potencjalnie jest usterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi