Ralphy Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Na pewno będzie super. Jazda WFMką jest niepowtarzalna. Miałem WFM od małego, później przesiadłem się na japończyki. Jednak od pewnego czasu zaczęło mi brakować mojej WFMki i w tym roku zakupiłem fumkę do remontu. Już jeździ od miesiąca i jest zarejestrowana. Wyobraźcie sobie, że byłem nią na Mińskiej 25 w zeszłą sobotę:) Wrażenia niesłychane - powrót do korzeni (łezka się kręci). Ze dwie godziny gadałem z Panami ochroniarzami, których oczywiście Pozdrawiam:) Na pewno się zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No dokładnie. Sciągacz do magneta w kieszeń, jakiś kondenstator, albo i cały iskrownik, dętka i łyżki do opon, świeca zapłonowa i klucz do niej. I jazda. :buttrock: I kłębek szpagatu :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ja tam wożę ze sobą tylko podstawowe klucze,świecę i klucz do niej."Panie ja całe życie na farcie jadę,nie wpadłem i nie wpadnę" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No to opowiadac jak bylo, gdzie foty i opowiesci :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 MOC , zlot za rok . Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No tak, fakt, pospieszylismy sie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi