rodeo Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam. Od pewnego czasu zauważyłem ,że mój motorek przy jeździe po wybojach - zaraz po pier... nięciu opon o dziurę zapala lampke kontrolną FI na 1-2 s i traci moc. Przy mocnym odkręceniu i np. porzecznej ładzie na drodze zamiera na 1 s. Czy spotkał sie ktoś z was z podobnymi objawami. ? Może masz jakiś pomysł ? Pozdrawiam. Rodeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 luźny kabel albo przełamany, odpal i pomerdaj kablami - może dojdziesz do tego który to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 czujniczek stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Czujnik stopki, albo kable od aku, ewentualnie gdzieś któraś kostka "nie dopięta" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tylko FI pozostałe się nie zapalają to znaczy ze nie gaśnie? Sprawdź kostki przy komputerze, przekaźnikach, Map sensorze, TPS-ie itp... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 czyli ogólnie - rzuć dokładniej okiem na sprzęt. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodeo Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 czyli ogólnie - rzuć dokładniej okiem na sprzęt. :biggrin: pzdr No i rzuciłem i okazało się że Pan MYCIOR miał rację . W serwisie nie dokręcono mi przewody do aku. Ale jeszcze nie sprawdziłem na dziurach czy to wszystko. Zapewne tak. Dzięki za to że przypomniałeś mi o myśleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No i rzuciłem i okazało się że Pan MYCIOR miał rację . W serwisie nie dokręcono mi przewody do aku. Spoko serwis :icon_eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi