adam87 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 te oleje za 30zł do wysilonych silników są takie sobie, mateusz na niczym innym niż w pełni syntetyczny motul 800 ewentualnie castrol R2 nie próbuj jeździc bo długo nie pojezdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Z etegoi co wiem to motul jest droższy ale spokojnie można go mieszac 1:40 więc na dłuższa mete wychodzi taniej a i podobno to najlepszy olej do 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 i oczywiscie motul 800 nadaje się tylko do mieszania wstępnego, do dozowników sie nie nadaje, no ale chyba u ciebie to bez różnicy w kx'ielej motula kosztuje 60zł ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 elf moto 2xt, płace za niego 49zł. za litr. zdecydowanie polecam 100 % syntetyczny. to zależy jeszcze jakiego oleju poprzedni właścicielk używał. uważaj żeby nie rozszczelnić silnika. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Wreszcie po 2 tygodniach szukania, dzwonienia i psiania meli znalzłem sportowy tłumik do DT :D . Nowka ARROWA kosztje 500zł i czeka sie 3 tygodnie :) a IXILA moażna mieć już za 300. Ja znalzełm używanego ARROWa za 130 zł razem z przesylką. Tu szególne podziękowania dla Wojtasa z rorum za namiar na goscia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Jak masz wydeszek to loozik juz.. Ale to tylko ta koncowka czy caly wydech?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Na fotce jest sama końcówka, z tego co widze ale właśnie ona jest najważniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 dupa, najważniejszy jest dyfuzor, jego odpowiedni kształt i objętość przede wszystkim daje ci moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 dupa, najważniejszy jest dyfuzor, jego odpowiedni kształt i objętość przede wszystkim daje ci moc.TAk ale bez dobrej końcówki to i super dyfuzor nie pomoże. :) Dyfuzor w DT jest dobry tylko, że ma przegody w środku ograniczające moc( i chałas). Te tuningowe są identyczne tye ze róznią sie własnie tym, że są puste w środku.Mój dyfuzor już leży w garażu i czeka na na poiecie i wyjecie wszystkiego ze środka.Sprawdzone na 100% bo znajomy ma cały wydechDEP i rózni sie tylko koloremi tym ze jest pusty w środku a wymiary i kształt ma identyczne. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 a nie wiesz moze czy w wyczyniwych też są takie przegrody? w crosie pewnie nie ma ale w enduro mysle ze tak. nie wie ktos jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Nie, w wyczynowych nie ma, tam sie liczy moc i charakterystyka silnika. W enduro są troszke wieksze tłumiki( i cichsze) niż w crosówkach ale tylko troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 ale kolektory wydechowe są takie same w enduro i crossach? rozumiem że różnią sie tylko końcówką tłumika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 gratuluje, bardzo ladny motorek i bardzo tani jak na te lata. Sam mam Dt. Wiecie moze czy Sebring produkuje tlumiki do Dtek 125? Mam wlasnie taki ale nawet nie wiem czy jest on do dwusowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Z firm które produkują sportowe wydechy do DT to znam arrow, rafal, dep, i oczywiscie gianelli.Jak mozesz to wklej fotke wydehu albo przynajmiej podaj wymiary a w szczególności średnice przelotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Widze, że zabrałeś się za tuning DT-tki :mrgreen: Ja też planuje pare usprawnień mechanicznych, lecz teraz biorę się za wygląd (malowanie ramy itd.). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi