tostek Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Orientował sie ktos może jak wyglądają jazdy w tą nd?Jakies promocje cenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Hmm, a są jeszcze organizowane pojeżdżawki? Daj cynk, jakbyś się wybierał, to ja też skoczę, bo mam potrzebę powinklowania. O dziwo gumy nawet dają radę przy takich temp. jak dziś, w każdym razie byłem miło zaskoczony na ulicy :icon_biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 za 140pln to mi sie nie chce lecieć na 4h ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Moim zdaniem za zimno. Jak dziś wróciłam z oblotu wokół komina, to gumy były ledwo ciepłe, a przejechałam prawie ciurkiem ok. 80 km. Moim zdaniem oby do wiosny :buttrock:. Ale, jak ktoś się zdecyduje - to poproszę o krótką relację :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 nie wiecie czy są jeszcze jazdy w tyg?W pt zapowiadają 15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Wypada odświeżyć temat, podobno od jutra ruszają jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 tak od dziś rozpoczeły się jazdy dla motocykli.Kilku kolegów pojechało więc wieczorem będe już wiedział jak wrażenia :)myśle za tydzień góra dwa też sie już pojawie w radomiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A może by tak w ten piątek na trening ruszyć ? ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi