-lisio- Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedzi, przekonaliście mnie. Muszę jeszcze zorganizować sobie wolny poniedziałek albo piątek i wyskoczę. Wszyscy macie takie zajefajne foty w awatarkach w dużych pochyleniach. Też chciałbym sobie podobną cyknąć, tylko czy fotograf uchwyci tą ulotną chwilę, bo mam wrażenie że po takim złożeniu, następna sekunda to w moim przypadku snop iskier, połamane kierunki i podnóżki :icon_mrgreen: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na torze. W razie co duża czarna XJ to ja :icon_twisted: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedzi, przekonaliście mnie. Muszę jeszcze zorganizować sobie wolny poniedziałek albo piątek i wyskoczę. Wszyscy macie takie zajefajne foty w awatarkach w dużych pochyleniach. Też chciałbym sobie podobną cyknąć, tylko czy fotograf uchwyci tą ulotną chwilę, bo mam wrażenie że po takim złożeniu, następna sekunda to w moim przypadku snop iskier, połamane kierunki i podnóżki :icon_mrgreen: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na torze. W razie co duża czarna XJ to ja :icon_twisted:Spokojnie, to nie taka ulotna chwila :) . Parę razy pojeździsz po torze, popytasz ogarniętych ludzi, którzy będą jeździli wtedy co i Ty i po jakimś czasie będziesz się składał automatycznie. Tyle, że XJ pewnie jest ciężka, no i będzie miała stosunkowo nisko położone podnóżki (szybko zaczniesz trzeć) i najpewniej miękkie zawieszenie. Ale jak byś miał dobre sportowe opony o odpowiednim profilu, to i tak będziesz miał ekstra latanie. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 popytasz ogarniętych ludzi, którzy będą jeździli wtedy co i Ty To często nie jest dobry pomysł. Gdy się zaczyna prawie wszyscy wydają się ogarnięci, a tak przecież nie jest. Mała xjota doganiała na torze szybsze sprzęty więc jestem pewien że i duża potrafi dać sporo radości :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Wczoraj wykupiłem na Picasie miejsce - ale 1 karty nie chciało przyjąć, zapłaciłem drugą i czekam na potwierdzenie dostępności. Także jak już będzie - to wrzucam resztę z 21go + wszystko z 7go. P.S. Jednak jakieś miejsce na serwerze było by naprawdę super - bo naprawdę dużo osób do mnie dzwoni i pyta i chce podjechać po foty, już pen-drive 16 giga jest w obiegu zresztą... EDIT - jedzie ktoś jutro ? Dzwoniłem do Radomia - jeżeli nie będzie padać to będą jazdy od 9 do 18, w tym druga sesja od 14 do 19 - 60 zeta. Ja jadę jutro do Katowic stroić zawiechy, i chyba na 2gą sesję się wyrobię. ... Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez rinas Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) ja jutro na cały dzień Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam , leci ktos jutro rano z wawy ? ja pierwszy raz wiec chetnie bym dolaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dzieki za info, niewiedzialem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 dla tego proponuje wypad w poniedzialek :D 29.08 ... ja ze znajomym wybieramy sie na caly dzien ... jak ktos jedzie z daleka na kolach, proponuje spanko z niedzieli na poniedzialek w Oronsko , namiary na extra hotelik moge podac na priv'a ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekbini Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 29.08 też będę wiec zaklepana ładna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dla zainteresowanych fotki z piątku 26.08.2011 z Radomiahttps://picasaweb.google.com/110688691343440449452/TorRadom26082011?authkey=Gv1sRgCLWvsNC86PaWdw# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja jadę jutro do Katowic stroić zawiechy, i chyba na 2gą sesję się wyrobię. A po co aż do Katowic? Nie lepiej na miejscu w Wawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidu Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ma ktoś może reszte(więcej) zdjęć z 21.08.2001 ??byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ma ktoś może reszte(więcej) zdjęć z 21.08.2001 ??byłbym wdzięczny Ja mam - jak chcesz to zadzwoń, wpadnij to Ci dam do zgrania. Pendrive ze zdjęciami jest w obiegu. KTOŚ WIE - do kiedy będą weekendowe jazdy w Rrradomiu? Do końca września gdzieś ? Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 07.09 (środa) motocykle09.09 (piątek) motocykle11.09 (niedziela) motocykle12.09 (poniedziałek) motocykle14.09 (środa) motocykletreningi odbędą się w każdy poniedziałek, środę, piątek września, o ile pozowoli pogoda. Kolejne weekendy - terminy zostaną podane później. Na razie tylko tyle na stronie internetowej wyczytałem. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Może zbierzemy ekipe żeby na jakiś dzień w tygodniu albo weekendowy wyskoczyć jeszcze ? Ostatnie podrygi torowe w tym roku pewnie... Może następna niedziela ? W sumie to sporo zalezy od pogody... Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi