heniek128 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Jak w temacie jak ktoś wymieniał i mu zostało to chętnie przyjmę. Musi być to pełen syntetyk i nie zmieszany z innymi płynami jak hamulcowy itp. Max 15litrów. Potrzebny mi do samochodu, który za pół roku i tak oddaje na złom więc szkoda ładować kasy a bierze spore ilości oleju ( przebiegi robię duże więc się trochę uzbiera ). W zamian mogę dać jakiś gadżet motocyklowy. Rzadki syntetyk po to aby w mrozy odpalał elegancko - obojętnie czy motocyklowy czy samochodowy. Odebrać mogę na trasie Legnica,Lubin,Głogów,Leszno, Poznań i okolice Edytowane 11 Września 2010 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 o w qrewczke :D a jaki gadzet ? Myslalem ze mnie nic nie zaskoczy :D w Biedronce masz po 9 zl 5 litrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hehe jak zalejesz go pelnym styntetykiem to, bedziesz mial za soba zaslone dymna. Jesli zre ci olej to staraj sie nie hamowac silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Zasłony nie będzie, on od nowości nie widział minerala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a co to za różnica co sie wleje do parcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Zasłony nie będzie, on od nowości nie widział minerala. a jakie to auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a jakie to auto ? pewnie jakiś fiacik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie zdziwilbym sie jakby to byl VW :) Stary passat albo golf :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) Mylicie się, to jest koreańska myśl technologiczna z 400tys przelotu, poza tym zużycie mieści się w granicy przewidzianej dla tego silnika ( poniżej 1,5L/1000) Dla tych co ślepo wierzą w instrukcje obsługi - można powiedzieć, że to nówka sztuka;) Ale do rzeczy, nie wierzę że nie macie jakiś zapasów z wymiany - może być też półsyntetyk, najlepiej z motocykla. Edytowane 12 Września 2010 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja coś mam tylko właśnie nie mam pewności czy nie był dolewany płyn hamulcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi