Skocz do zawartości

Kupie scigacza 125/50

nowak19931
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

będę grzeczny i powiem, że się mylisz. Oskarroza - odsyłam do wyszukiwarki. przeglądy bezterminowe dla motorowerów tracą ważność, obowiązują jak dla pozostałych pojazdów

jsz

A dlaczego miałbyś być niegrzeczny skoro elegancko trzymam się regulaminu i procentów nie widziałem od dawna ? Przecież zawsze mogę się mylić i równie dobrze może okazać się, że jednak w kosmosie jest tlen.

Będę głosił prawdę o "bezterminowym" pośród rodaków i ziomków.

A dlaczego miałbyś być niegrzeczny skoro elegancko trzymam się regulaminu i procentów nie widziałem od dawna ? Przecież zawsze mogę się mylić i równie dobrze może okazać się, że jednak w kosmosie jest tlen.

Będę głosił prawdę o "bezterminowym" pośród rodaków i ziomków.

A ja tylko dopowiem, że po przejrzeniu wszystkiego na forum na ten temat ;D , podjechałem jeszcze do Stacji Kontroli się spytać i niestety forumowicze mieli rację ;/ Wpisy typu "bezterminowo" tracą ważność, muszę do 21 Września zrobić przegląd za 50 zł ;P

Ello chce kupic scigacza nsr af1 lub cos innego 125 zarejstrowanego na 50 do 2500 tys .

A wracając do tematu, ciekawe co by pan cwaniak zwany nowak19931 zrobił, jakby go spytała policja "Czemu pana motorower jedzie grubo ponad stówkę, gdy wg. przepisów prędkość max motoroweru to 45 km/h?" . Już zdejmowanie blokad przynosi pewne ryzyko (gdzie jednak pewnie by było się łatwiej jakoś wytłumaczyć), co dopiero rejestrowanie 125 na 50 ccm.

Edytowane przez oskarroza

...ciekawe co by pan cwaniak zwany nowak19931 zrobił, jakby go spytała policja "Czemu pana motorower jedzie grubo ponad stówkę,

zapewniam Cie, ze ci slyszeli juz kazda wymowke i kaze wytlumaczenie.

:crossy:

zapewniam Cie, ze ci slyszeli juz kazda wymowke i kaze wytlumaczenie.

:crossy:

...szkoda tylko, że nie wyciągają z tego żadnych wniosków. ale to OT

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]