MOC Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To trzeba bylo zalozyc miedziana badz zrobic podtoczenie pod oring i byloby po problemie. Tekturowa zapewne szlak trafi po pewnym czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 uszczelkę bardziej się opłaca zrobić samemu - w larssonie kupujesz arkusz materiału na uszczelki, nożyk i jedziesz ;) Jak wcześniej pisałem, dorobiłem ją i mam wątpliwości. U Ciebie się sprawdziła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 http://www.uszczelka-lodz.pl/ sam nie korzystałem, ale widziałem mnóstwo pozytywnych opinii, prowadzą tez sprzedaż wysyłkową, zamów sobie 2 porządne na zapas, drugą pewnie oddasz następnemu właścicielowi moto ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 sam nie używałem ale kolega który się zna powiedział mi że materiał z larrsona jest byle jaki. Ze nie jest to typowy materiał na uszczelki tylko jakas tektura- musze to sprawdzić. Uszczelki robi się z klingielitu, to materiał o którego wytrzymałość nie musisz sie bać. Poszukaj w necie/ okolicznych sklepach samochodowych. 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 u mnie się sprawdził materiał z larssona. pzdr KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ile ludzi, tyle opinii. Mam już wyciętą - więc założę i sam się przekonam. Jeśli się nie sprawdzi i będzie ciekło to postaram się o inną. W końcu nie ma to jak być upapranym w ciepłym oleju po łokcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 u mnie się sprawdził materiał z larssona. pzdr Ile czasu jej używasz ? Sprawdzałeś może czy cieknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kumpel w zeszłym roku miał taki sam problem w CB750. Wkręcona heli, i wszystko ok :lalag: Koszt 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Poskładałem wszystko do kupy. Odpaliłem, pochodził kilka minut i wygląda na to, że pacjent będzie żył. Jak na razie się nie poci a to pewnie dlatego, że jeszcze nie biegał :cool: . Jak przestanie lać (za oknem) to się okaże. Pozdro Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez PrzemekB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi