Banaś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam! Otóż 2 dni temu otrzymałem prawo jazdy, na które czekałem z utęsknieniem. Muszę się tym z kimś podzielić ponieważ bardzo nieliczna część moich znajomych ma jakieś pojecie o tematyce motocyklowej i nie wiedzą jakie to dla mnie ważne. Spełniło się moje marzenie z lat dzieciństwa. Pamietam jak dziś, gdy w wieku kilku lat lat pierwszy raz przejechałem się z wujaszkiem jego motocyklem, trzymał mnie wtedy przed sobą. Od tamtej pory zamarzyło mi sie mieć motocykl i prawo jazdy. Oba te warunki spełnione, tak więc przebyłem już 160 km legalnie od soboty (wczoraj). Posiadam Gs 500 z 92'. Sprawuje się wyśmienicie. Cały czas nie moge do konca uwierzyc ale wiem że to przejdzie xD Wreszcie mogę dojeżdżać do pracy na swojej maszynce. Do zobaczenia na szosie i zlotach, bo nieomieszkam się pojawić na jakimś w tym roku. Hejże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Do zobaczenia :cool PS: i uważaj na siebie..bo na poczatku jest bardzo niebezpiecznie ...potem jest ok....a później znów bardzo niebezpiecznie, ale i tak warto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Gratulacje ! :clap: A teraz nawijaj kilometry i zdobywaj doświadczenie. Powodzenia i lewa w górze :crossy: Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady_Light Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Gratulacje ;p Uważaj na siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Graty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Gratki. Z jakiej dzielnicy jesteś? Może jakieś wspólne śmiganie w niedalekiej przyszłości? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Przyczepnosci u gratulacje ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banaś Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Jestem z Mokotowa ale w okolice Jabłonnej zawsze się można udać. Choroba mnie dorwała jak na razie, muszę myśleć o lepszym ubranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi