szramer Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 u mnie to byla krotka pilka , tam w rogu stoi WSK , chlopaki Ci ja odpala jak polatasz troche to jutro dami Ci jawe 350 , na miasto niepojedziesz bo niema na czym i tak :icon_eek: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam wczoraj mialem egzamin na kat. A niestety wynik negatywny. Pierwszy blad mialem na skrzyzowaniu rownorzednym w lewo, po informacji ze popelnilem blad zastanowilem sie co bylo zle i stwierdzilem ze wszystkko robilem jak powinnienem. Po pewnym czasie dojechalem do drugiego skrzyzowania rownorzednego na ktorym mialem skrecic w lewo. Egzaminator przed skrzyzowaniem powiedzial ze to moja ostatni szansa. To elegacko wlaczylem kierunek dojezdzam do srodka puszczam kogo trzeba rozgladam sie prawo lewo i jade... I po pokonaniu zakretu slysze 2blad... Po powrocie egzaminator powiedzial mi ze nie zdalem bo sie nie obejrzalem za siebie czy mnie ktos nie wyprzedza.. Ja pierwsze slysze o takim czyms i pytalem sie paru osob ktore zdawaly niedawno i mowily ze nic takiego nie robili i normalnie zdali.. To jak to w koncu jest? Mam obawiazek przy skrecaniu w lewo ogladac sie do tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swirzy82 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mało tobie? to na kategorie b przyjechalem meganko Rodziców.....te typy? stary wyluzuj pewnie nigdy przenigdy nie kierowales bez prawka- jesli o to tutaj chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ja miałem kilka przejazdów motorynką ale jakoś mnie nie wciągneło później kupiłem WSK 125 za 50 zł która była w rozsypce więc musiałem cały silnik rozebrać dokupić potrzebne części i złożyć ją praktycznie bez pomocy. Jak dla chłopaka z 6 podstawówki to było nie lada wyzwanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 mało tobie? to na kategorie b przyjechalem meganko Rodziców.....te typy? stary wyluzuj pewnie nigdy przenigdy nie kierowales bez prawka- jesli o to tutaj chodzi.....No bo jazda bez prawka to generalnie powód do chwały :banghead: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 mało tobie? to na kategorie b przyjechalem meganko Rodziców.....te typy? stary wyluzuj pewnie nigdy przenigdy nie kierowales bez prawka- jesli o to tutaj chodzi.....Nie jesteś w dresiarni, więc pisz po polsku. Cóż to za zjawisko, to meganko? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swirzy82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 mało tobie? to na kategorie b przyjechalem meganko Rodziców.....te typy? stary wyluzuj pewnie nigdy przenigdy nie kierowales bez prawka- jesli o to tutaj chodzi.....Nie jesteś w dresiarni, więc pisz po polsku. Cóż to za zjawisko, to meganko?oj chyba jestem od kilku miesiecy na forum dzieją sie rozne zeczy.. pretensję o a zamiast ą czy ortografia lub pomylona literka.... to forum motocyklistów tu powinien (a nie jest) dominowac jezyk mechaniczny-czyli szybki tempy ostry a przede wszystkima PROSTY nie jakies żale o ortografie czy cos-ja nie mama polskiej klawiatyry i wali mnie to...a meganka to taka renówka ...oj przepraszam RENAULT- to samochód co ma 4 koła i silnik połączony ze skrzynią biegów manualną lub automatyczną a także pół automatyczną ... iten silnik i ta skrzynia obudowana jest blachą w której znajdują sie fotele lub krzesła i może bys tak ze siedzi w srodku jakis dres i wtedy nazywamy to zjawiskiem...nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mało tobie? to na kategorie b przyjechalem meganko Rodziców.....te typy? stary wyluzuj pewnie nigdy przenigdy nie kierowales bez prawka- jesli o to tutaj chodzi.....Nie jesteś w dresiarni, więc pisz po polsku. Cóż to za zjawisko, to meganko?oj chyba jestem od kilku miesiecy na forum dzieją sie rozne zeczy.. pretensję o a zamiast ą czy ortografia lub pomylona literka.... to forum motocyklistów tu powinien (a nie jest) dominowac jezyk mechaniczny-czyli szybki tempy ostry a przede wszystkima PROSTY nie jakies żale o ortografie czy cos-ja nie mama polskiej klawiatyry i wali mnie to...TO nie tak działa. Język którym piszesz musi być przede wszystkim zrozumiały.A ortografia i interpunkcja nie są jakąś wiedzą tajemną. Tego się już dzieci w szkole podstawowej uczy. A pisząc tak jak Ty piszesz okazujesz zupełny brak szacunku dla innych forumowiczów. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 W dzieciństwie od zawsze ujeżdżałem rozmaite motorowery: od motorynki przez kadety, jawki, romety skończywszy na ogarze 200 z silnikiem jawki. Prawo jazdy kategorii B zdobyłem w wieku 17 lat i jak wtedy sądziłem poruszanie się jednośladami stanowiło dla mnie zamknięty rozdział, nie podszedłem wcale do zdawania na kategorię A (co wtedy było dziecinnie łatwe). Błąd naprawiłem latem 2001 roku pracowicie kręcąc ósemki i zdając egzamin w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Bielsku Białej. Obie części egzaminu zdałem w pierwszym terminie, ale nie mogłem przejść do porządku dziennego nad skandalicznym zachowaniem egzaminatora podczas egzaminu- wysmarowałem zatem stosowne pismo, w którym wyartykułowałem wszystko co zauważyłem. Pokłosiem tego były pewne zmiany w egzaminowaniu- mam satysfakcję, że uczyniłem wyłom w murze i następnym po mnie było może łatwiej. Skan korespondencji- http://jarekstryszawa.w.interia.pl/word.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jarekstryszawaWięc jednak był odzew z ich strony i to się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi