UlaKosia Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja naliczyłem 4 kandydatki...Chyba że, te dwie na drugiej fotce są zrośnięte czymś i liczą się jako 1 :icon_question: druga jest w gratisie :) * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 druga jest w gratisie :) jest bi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jest bi? tak a lubisz takie? * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Panie i Panowie, Dajcie już spokój na litość!! Ten wątek to żenada i kompromitacja!! Po przeczytaniu go mam ochotę sprzedać motocykl. Serio. Jest mi autentycznie za Was głupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Po przeczytaniu go mam ochotę sprzedać motocykl. Serio. jaki stan i cena ? :bigrazz: Guzik, widzisz co narobiłeś? teraz każdy chce się żenić i sprzedawać moto, podobno lepsza jazda... :biggrin: Ulu, przyjrzałem się, ładne K1 :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Panie i Panowie, Dajcie już spokój na litość!! Ten wątek to żenada i kompromitacja!! Po przeczytaniu go mam ochotę sprzedać motocykl. Serio. Jest mi autentycznie za Was głupio. Mordeczko ...... dawno się nie widzieliśmy :biggrin: Co tam, jak tam? Pozdrawiam :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ula......Ty już wiesz co.... Ja nic nie wiem ;p musisz mówić większymi literami * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mogę wymasować Ci stópki? To Twój fetysz? dzięki wielkie za chęci :) ale nie skorzystam ;) * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ula - to wszystko twoje kolezanki? Nie moge wybrac poniedzy dwoma mlodymi bi, a ta ostatnia doswiadczona - moze doradzisz mi ktora z nich ma piekniejsze wnetrze? Pluskwa - podlaczam sie do pytania Digidy. Rozumiem, ze jestes z W-wy wiec od razu pytanie gdzie i kiedy mozna obejrzec sprzet na sprzedaz. Jak jestes taki wrazliwy, to czy moto nie daje Ci zbyt mocnych wrazen? Nie zagladaj przypadkiem do dzialu MGS, bo osiwiejesz. ;) Ula - to kiedy latamy? BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A teraz jezdzisz zle? Czy to oznacza ze sie wywracasz? Nie jeżdżę tak, jakbym tego chciała. Ja początkująca... A wywrotki jeszcze nie miałam :bigrazz: odpukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ula co sie odwlecze to nie uciecze, to tak jak z utrata dziewictwa, kazdego to czeka. :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ula - to wszystko twoje kolezanki? Nie moge wybrac poniedzy dwoma mlodymi bi, a ta ostatnia doswiadczona - moze doradzisz mi ktora z nich ma piekniejsze wnetrze? Pluskwa - podlaczam sie do pytania Digidy. Rozumiem, ze jestes z W-wy wiec od razu pytanie gdzie i kiedy mozna obejrzec sprzet na sprzedaz. Jak jestes taki wrazliwy, to czy moto nie daje Ci zbyt mocnych wrazen? Nie zagladaj przypadkiem do dzialu MGS, bo osiwiejesz. ;) Ula - to kiedy latamy? to moje koleżanki z internetu znajdziesz je w galeri najbrzydsze kobiety ;p myśle ze te 2 są fajniejsze zawsze mozesz wymieniać raz jedna raz druga albo dwie na raz:) ;) kiedy latamy? wieczorkiem kazdego dnia jak pogoda dopisze to w sobote lece na mazurki * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mordeczko ...... dawno się nie widzieliśmy :biggrin: Co tam, jak tam? Pozdrawiam :bigrazz: A dziękował, lata się to tu to tam. Ale rzadko zaglądam, tośmy się i nie widzieli. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie jeżdżę tak, jakbym tego chciała. Ja początkująca... A wywrotki jeszcze nie miałam :bigrazz: odpukac Ja mialem wywrotke, nie jezdze tak jakbym chcial (jeszcze troche do Rossiego brakuje ;) ), jestem poczatkujacy, ale nie stronie od ludzi. Posmigac zawsze mozna... wieczorkiem kazdego dnia Daj nr tel to sprawdze ktoregos pogodnego dnia czy slowna jestes. Byc moze i ja bede na mazury lecial w weekend tylko jeszcze nie wiem czy na 2 czy 4 kolach. BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_rider_2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak pogoda dopisze to w sobote lece na mazurki byłem w ostani weekend i w ten też mnie korci :) ale ja w okolice Morąga, najbardziej kręte okolice :) green_roder_2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi