Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gratuluję. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A fakty są takie, że wyjeździłam 20 godzin, zdałam egzamin i chu*a wiem o jeżdżeniu…póki co :icon_twisted: Heh, ja też wyjeździłam tylko 20h ( to teraz to już 22h) i też mam wrażenie, że ch*j wiem o jeżdżeniu. To znaczy wiem, w teorii, a w praktyce to już nie jest tak super i cały czas się wkurzam, że nie jeżdżę tak dobrze jak chcę. Ale jak to się mówi: trening czyni mistrza :) Dziewczyny... no co Wy, długa droga przed Wami. Przede mną też. Po 20h... pamiętam pierwsze przejażdżki GSem... to była MOC, adrenalina, brak ogarniania i zero frajdy tak naprawdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziewczyny... no co Wy, długa droga przed Wami. Przede mną też. Po 20h... pamiętam pierwsze przejażdżki GSem... to była MOC, adrenalina, brak ogarniania i zero frajdy tak naprawdę :) Ajrisz coś w ten ton :bigrazz: Dodam jeszcze, że zależnie od stanu drogi rzuca tobą jak Żydem po pustym sklepie :biggrin: No to mała ninja jak nie przymierzając w m*rdę strzelił ;). Weri seksi bajk ju noł. P.S. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego BBC :) Są różne sposoby, poszukaj w internecie jak sobie ściągnąć bbc sport : ) Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Guciowa Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dodam jeszcze, że zależnie od stanu drogi rzuca tobą jak Żydem po pustym sklepie :biggrin: A to się akurat nie zmienia z czasem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Są różne sposoby, poszukaj w internecie jak sobie ściągnąć bbc sport : ) Wiem że można oglądać transmisje z wyścigów motogp na stronie BBC, ale tylko jak się jest na Wyspach. Oni mają jakieś filtry że wiedzą gdzie dany komputer się znajduje i blokują wszystkie 'zagraniczne'. Sorry za OT Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No żesz ciotka .........tak się ukrywać i nic nawet nie pisnąć..........nie wybaczę Ci tej akcji ale gratuluję :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No żesz ciotka .........tak się ukrywać i nic nawet nie pisnąć..........nie wybaczę Ci tej akcji ale gratuluję :flesje: No przecie grzecznie informuję świat o nowinie.... Wybacz, że się nie odzywałam, ale już taki ze mnie małomówny gnój :bigrazz: Nadrobię na jakimś piwku ..może Wiem że można oglądać transmisje z wyścigów motogp na stronie BBC, ale tylko jak się jest na Wyspach. Oni mają jakieś filtry że wiedzą gdzie dany komputer się znajduje i blokują wszystkie 'zagraniczne'. Sorry za OT Limo, może coś tym tropem http://www.polishbikers.com/showthread.php?t=2639 Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Gratulacje i powodzonka na drogach ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dzięki :lalag: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ciotka .... Gratulacje ..... szukaj sprzęta i działamy :biggrin: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ciotka .... Gratulacje ..... szukaj sprzęta i działamy :biggrin: :buttrock: Tak jest! :bigrazz: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi