Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Spięty nie jestem, mam kilka motocykli zupełnie innych marek, mam nawet skuter Honda :) Wiesz, mi się podoba np. Honda CX, dobrze zachowana, w wersji Custom. Jak ją porównasz z tym Ducati, to uznasz, że to Ducati jest zupełnie przepiękne na tle gtej Hondy. Chodzi mi tylko o to, abyśmy nie robili sobie przykrości. Zawsze można ugryźć się w język i jednak czegoś tam nie napisać. I na pewno w tym akurat dziale wszystkim to wyjdzie na dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Taa :biggrin: nie ma bardziej spiętej grupy niż użytkownicy Ducati :buttrock: ja śmigam ryżopędem-geyowozem R1... czyli gorzej być nie może :) i mam na to wyj**ane co kto mówi, bo ten motocykl jest dla mnie...! Tak jak wcześniej napisałem-najważniejsze że właścicielowi się podoba i to jest najważniejsze... i jeszcze raz gratuluję. Ale to jest forum i pozwoliłem sobie wyrazić swoje zdanie. Pozdrawiam :lalag: Ładnie z Twojej strony, że przyznajesz się do orientacji seksualnej ale nadal w opisie nie można się doszukać marki Twojego motocykla. To aż taki wstyd dosiadać dorożki z fabryki pianin? :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ładnie z Twojej strony, że przyznajesz się do orientacji seksualnej ale nadal w opisie nie można się doszukać marki Twojego motocykla. To aż taki wstyd dosiadać dorożki z fabryki pianin? :biggrin: Piotr, Ciebie akurat proszę o nie zapodawanie takich zaczepnych tekstów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Piotr, Ciebie akurat proszę i nie zapodawanie takich zaczepnych tekstów. Temat zamykam, szkoda Autora, że tak się skończyło... Ale motocykl i tak masz fajny ;) pzdr To była tylko riposta a z Arturem mam nadzieję spotkać się u Gorana w sobotę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ptysiornia ależ tu chodzi tylko o to żeby pewne sprawy nazywać po imieniu :) tu masz ładną maszyne http://www.mcnews.com.au/wallpaper/Ducati/...6R_1024x768.jpg ale ja się nie znam, gustu nie mam :) No wiesz, bez dwóch zdań linia 916 http://www.tassell.co.uk/images/ducati%20916_ekam.jpg jest najpiękniejszą linią SBK jaka kiedykolwiek powstała, tak więc o dziwo jeżdżąc R1 masz gust dość dobry. Przyczyna dla której nie jeżdżę 916/996/998 lub chociażby 748 jest bardzo prozaiczna... na dzień dzisiejszy dół finansowy, a ponieważ się uparłem na desmo to stanęło na 600SS, ponieważ jest mniej szablonowy niż Monster, no i jeśli się polubimy (a wszystko na to wskazuje), to mam co do niego pewne plany :cool: Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa (YUBY wiem, że z zazdrości tak napisałeś, a w rzeczywistości sądzisz inaczej), szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się tak pozytywnego odzewu :eek: :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zajebisty, a że urodą nie grzeszy to taki ma być, ma przyciągać uwage i wywoływać emocje :) Dożywocie mu fundujesz Boa ? Ja bym na Twym miejscu zafundował bo chyba warto :) Dobranoc ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Fajne moto Boa. Na pewno nie stoi pięć takich samych na każdym rogu osiedlowego parkingu. :lalag: Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Geni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Taa :biggrin: nie ma bardziej spiętej grupy niż użytkownicy Ducati :buttrock: Tia, bo Ducatisti się przejmują tym co inni sądzą o ich motocyklach. :buttrock: A co do Ducata , o którym mowa w tym wątku, to ładna maszyna. No i zdecydowanie niebanalna. :clap: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Boa :lalag: że się nim zająłeś i doprowadziłeś do kultury, oby się sprawował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to stanęło na 600SS, ponieważ jest mniej szablonowy niż Monster, Gratulacje powrotu do zdrowia klasycznegoo SS-a :buttrock: Ale z tym że monster szablonowy... to pojechałeś :bigrazz: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ducaciści ! Czy to orginał http://otomoto.pl/ducati-750-paso-M2071450.html ? Bo interesujący i niedrogi, aż ślina cieknie ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No nie wygląda na podróbkę ;) Paso zacny sprzęt, tylko nie wiem jak z klamotami do niego... Klasyczny turysta ze sportowym sznytem ze stajni Ducati, poprzednik STciaków :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Gratulacje powrotu do zdrowia klasycznegoo SS-a :buttrock: Ale z tym że monster szablonowy... to pojechałeś :bigrazz: I nawet Ducatisti przejawiają tendencję do kanibalizmu :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Boa, Gratulacje i niech się sprawuje jak należy .... trzeba być twardym a nie mientkim :buttrock: :icon_mrgreen: Fajna sztuka z Rubinem na przedzie ;) P.S Klod,widzisz...a jednak się da :) Oczywiście że się da .... Moja ST4S czeka na koniec Mojego urlopu ... a jak znów coś będzie nie tak będe naprawiał dalej :icon_mrgreen: Taa :biggrin: nie ma bardziej spiętej grupy niż użytkownicy Ducati :buttrock: Chyba Cię ..... powaliło letko Erneście :biggrin: p.s. I spokój mi Tu bo zaraz zrobie porządek!!!!!!!!!!!! :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No to widzę, że się mogę nieźle wozić :D :D :D Dominik, Klod... fiju, fiju... niezłe plecy :bigrazz: THX Klaudio ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi