zajc Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 i inne przypadlosci ktore znienacka moga wyslac drivera na czolowke:/ W przypadku motocykla używa się określenia rider. No ale tak to jest gdy trzeba zabłysnąć za wszelką cenę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pamietaj, ze odwazni nie zyja wiecznie ale przezorni nie zyja wcale. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ja tam mam inną schizę ostatnio. Odebrałem motocykl z serwisu po prawie dwóch miesiącach od kiedy się przewróciłem, i teraz nie boje się wypadku, że się zabije, będzie bolało i w ogóle, tylko strasznie się boje że znowu będzie kraksa i zostanę odcięty od motocykla na dwa kolejne miesiące :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 zwykła sprawa jak się poślizgniesz i potłuczesz przed wychodkiem, to zbliżające się parciie, musowo wywoła lęki... pojeździsz i się przyzwyczaisz na koniach jest tak, że jak się spi..lisz, to musowo powinieneś od razu wsiąść w siodło i dalej rura - inaczej zostaje w głowie lęk... tu tak samo - tez to miałem... ja tam mam inną schizę ostatnio. Odebrałem motocykl z serwisu po prawie dwóch miesiącach od kiedy się przewróciłem, i teraz nie boje się wypadku, że się zabije, będzie bolało i w ogóle, tylko strasznie się boje że znowu będzie kraksa i zostanę odcięty od motocykla na dwa kolejne miesiące :P Albo jak jedziesz koło pola a tam chłop obornik rozrzucił/-rozrzuca a pole ciągnie się po horyzont. Moc powyżej 100 KM zalecana :bigrazz: tratatata :biggrin: moc mniej ważna niż moment obrotowy... :D nie tratatata, tylko fakt - ja spalam jadąc do roboty mniej, niż stojąc w korku katamaranem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi