Skocz do zawartości

VI SSSJ.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam towarzystwo!

Czas leci, terminy kolidują, życie płynie - czyli cza zacząć działać!

Wstępnie z poprzedniego tematu wnioskuję że jest zapotrzebowanie, mamy zgodę kierownictwa na imprezę w Karkonoszach, więc można zacząć planować. Ale zanim dojdzie do szczegółów, to ustalmy ogóły:

1. Gdzie? No, jak wiadomo, u nas spoko, ale tradycyjnie uważam że należy przeanalizować alternatywy. Kto chętny do organizacji - wystąp!

2. Kiedy? No i tutaj mamy pewną dowolność, tj, wcześniej niż 24-25.09 się (u nas) nie da, bo nas z Piaffe nie ma, a im później, tym zimniej i w ogóle. Ja proponuję (bo wiem że niektórzy chcą się "kurować " w Borkach ;) ) albo 24-25 albo tydzień później 1-2.10, bo potem to już zima panie.

3. Dlaczego? A to już głębsze pytanie i sami sobie odpowiedzcie :D

Gdyby impra miała być u nas, to tym razem będę i mam już plany krajoznawcze i zakrętoznawcze, spoko :)

To tyle w temacie, zainteresowani wystąp i wypowiadać się :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Hey,

bardzo miło, że sanatorium w Borkach bierzecie pod uwagę, bo niektórym potrzeba takiego, nazwałbym, resetu :flesje: więc siłą rzeczy jestem za terminem "nieborkowym". Na dodatek Giżycko mnie ominęło i ciśnienie dodatkowo rośnie.

Punkt 1 i 2 już odpowiedziałem, a punkt 3 jest oczywisty :icon_biggrin:

pozdrawiamy Buberów.

ps. Zgłaszam się do pomocy.

Edytowane przez Peterek

Hey,

bardzo miło, że sanatorium w Borkach bierzecie pod uwagę, bo niektórym potrzeba takiego, nazwałbym, resetu :flesje: więc siłą rzeczy jestem za terminem "nieborkowym". Na dodatek Giżycko mnie ominęło i ciśnienie dodatkowo rośnie.

Punkt 1 i 2 już odpowiedziałem, a punkt 3 jest oczywisty :icon_biggrin:

pozdrawiamy Buberów.

ps. Zgłaszam się do pomocy.

To ja mogłabym to przepisać na różowo i by pasowało ;)

Choć chęci posiadam przeogromne to raczej ciężko z przyjazdem.Powodów jest tyle, ze raczej nie przeskoczę...

Już Wam zazdroszczę...zwłaszcza, że wzięto pod uwagę aspekt zakrętoznawczy.... :banghead:

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

Wprawdzie nie wybieram się do sanatorjum zwane Borkami :icon_razz: , ale 24 -25 także mi nie pasuje.

Kiedyś Buber zachwalał Karkonosze jesienią, jeśli wyglądają nie zgorzej jak Jesienne Bieszczady

to jestem za październikiem :crossy:

Edytowane przez wolkan

No tak naprawdę, to najlepsze kolory są gdzieś tak po 10 października, ale czemu nie.. :) tylko w takim razie trzeba by zsiąść z motorów :)

Bajdełej - bo ja zawsze mam zgryza, i wiem co Wojtek bardziej chce ;) , ale co wam bardziej pasuje - więcej trasy czy moze więcej turystyki na nogach? Bo są ciekawe rzeczy....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 2 tygodnie później...

Nooooo, to będą jakieś decyzje? Czas leci.... Odezwijcie się co wam pasuje... bo nam to każdy termin pasi :D