-lisio- Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Koledzy chcę się tylko upewnić czy w sobotę po szkoleniu wybieramy się gdzieś razem posiedzieć tak jak wspominał lisio?? :wink: Ja myślę, że w sobotę i w niedzielę możemy posiedzieć i pogadać,mam nadzieję, że instruktorów też da się przywlec do baru :flesje: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Może jeśli ktoś ma lustrzankę cyfrową to by przywiózł na jutro i byśmy sobie fotki na torze porobili? :) btw, krzywer wrzucaj filmik! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Tak więc... Pierwszy dzień bardzo sympatyczny, obfitujący w dużą ilość emocji :bigrazz: Bilans? Z 10 przyziemień chyba było, co? :) 2 klameczki, 1 lusterko, zdarzały się też problemy ze sprzętem. Czy o czymś zapomnialem? :biggrin: Na rozgrzewkę przejazd instruktora na supermoto :icon_mrgreen: , aby przedstawić tor przeszkód: Tutaj mamy podgląd jak to wyglądało w trakcie dnia: I na koniec rodzynek: http://www.youtube.com/watch?v=R7afzJiKZ7A I mój komentarz na końcu: "masz to?" - bezcenny :icon_twisted: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Może "masz to?" przyjmie się podobnie jak "ale urwał!" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Milo było poznać forumowe mordy,a te które znam dobrze znowu zobaczyć :) Jutro pewnie też sobie podjade...a co mi tam ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Może jeśli ktoś ma lustrzankę cyfrową to by przywiózł na jutro i byśmy sobie fotki na torze porobili? :) Żona chce jutro ze mną jechać, więc wezmę aparat to trochę popstryka... Idę spać bo znowu się spóźnię :biggrin: Ale ogólnie pierwszy dzień można uznać za udany, oprócz tych kilku strat :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 krzywer wielkie dzięki, że mnie namowiłeś. Drodzy koledzy bawiłam się cudnie i mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na wspólnym lataniu. Teraz mogę się już ustawiać :biggrin: chociaż dużo pracy przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 krzywer wielkie dzięki, że mnie namowiłeś. Drodzy koledzy bawiłam się cudnie i mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na wspólnym lataniu. Teraz mogę się już ustawiać :biggrin: chociaż dużo pracy przede mną Kasiu, byłaś największą atrakcją tego kursu. Dziękuję wszystkim za przybycie. Bardzo miło było Was poznać. Co złego to nie ja mam nadzieję się jeszcze kiedyś spotkać w tym zacnym gronie. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Widzę że było sympatycznie :) tym bardziej żałuję że nie mogłem się pojawić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kasiu, byłaś największą atrakcją tego kursu. Dziękuję wszystkim za przybycie. Bardzo miło było Was poznać. Co złego to nie ja mam nadzieję się jeszcze kiedyś spotkać w tym zacnym gronie. lisio dziękuję bardzo i chyba masz na myśli wczorajszy dzień i moje bardzo leniwe moto co to ci,ągle chciało odpoczywać :banghead: Co do spotkania to możesz na mnie liczyć zawsze nawet pod wodą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie rozczulać się i nie marudzić tylko wrzucać filmy i foty z dzisiejszego toru :crossy: Hero, żałuj, żałuj, bo jest czego. Było klawo :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ja dopiero wszedlem do domu. Ale że do roboty mam na 3 w nocy to dzisiaj zdjęć nie będzie. :biggrin: Jutro po pracy coś powybieram i wstawię :flesje: Ale faktycznie wypad ciekawy :crossy: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Ja dopiero wszedlem do domu. Ale że do roboty mam na 3 w nocy to dzisiaj zdjęć nie będzie. :biggrin: Jutro po pracy coś powybieram i wstawię :flesje: Ale faktycznie wypad ciekawy :crossy: Swiety, ja to poproszę jakiś filmik, bo jestem ciekaw jak sie składałem w tych dziurawych winklach, a chyba nikt więcej niż Ty nie nagrywał. Ja kręciłem tylko pierwszą grupę. W ogóle jak macie coś z dzisiaj to wrzucajcie czemprędzej. Edytowane 5 Września 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Łódź się odmeldowuje czas przejazdu dużo lepszy i na szczęście słoneczko do samego domu dzięki wielkie za miłe przyjęcie Łodzianina super atmosferę i organizację szkoda, że nie mogłem z Wami za stołem usiąść i że jesteście tak daleko Kasia bardzo uzdrowiła męskie klimaty ;) dzięki za film z sumermoto jak będzie ktoś kiedyś w Łodzi zapraszam na kawkę lub coś.... jak ktoś ma fotki bardzo proszę na [email protected] a ja na jutro obiecuję w ciągu dnia dodać wszystko zarejestrowałem Szymon Edytowane 6 Września 2010 przez Hogan Lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 No dobra, ale co wam dało to szkolenie? Yubuś, ja np zdecydowanie pewniej czuję się w manewrach typu parkingowego, promień skrętu (czy nawet "zakrętu") podczas jazdy poniżej 20 km/h zmniejszył mi się dwukrotnie. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi