MOC Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Dokladnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 No w sumie niby fakt, że coś może się psypać :biggrin: No ale sami wiece jak coś się spie*doli w najmniej oczekiwanym momencie... Złość się podwaja, a nawet potraja :wink: Na razie chodzi normalnie, odpala bez problemu. Z dupy awaria powiem Wam, bo wszyscy rozkłądają ręce. Nie lubię takich qrwa atrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Niedawno miałem podobną awarię w Fordzie Mondeo 2.0TDCI 2004r. Diagnozy były różne i nie będę ich opisywał. Na koniec wymienilismy czujnik obrotów wału i wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dzisiaj cały dzień auto odpalało normalnie :) Dziw mnie bierze, że temperatura może mieć jakiś związek z rozrusznikiem? Że to w ogóle wina rozrusznika... A przy okazji - czyż nie uważacie, że 250 złotych za samo podłączenie do komputera w celu diagnostyki to delikatnie mówiąc przesada? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trochę przesada ale..gdzie pójdziesz? Nie każdy ma diagnostykę do japońców :bigrazz: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trochę przesada ale..gdzie pójdziesz? Nie każdy ma diagnostykę do japońców :bigrazz: No właśnie całe szczęscie, że mam znajomego mechanika, który mi robi diagnostykę za free :) Najpierw pojechaliśmy do Toyoty z myślą, że chociaż nakreślą temat... Nic z tego. Tam nawet nie da się z nimi rozmawiać na poziomie bo z góry chcą z Ciebie zedrzeć kasę - Poznań, Fietz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzisiaj cały dzień auto odpalało normalnie :) Dziw mnie bierze, że temperatura może mieć jakiś związek z rozrusznikiem? Że to w ogóle wina rozrusznika... A przy okazji - czyż nie uważacie, że 250 złotych za samo podłączenie do komputera w celu diagnostyki to delikatnie mówiąc przesada? :wink: Ja za podlczaenie do merca place 50 PLN :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dziw mnie bierze, że temperatura może mieć jakiś związek z rozrusznikiem? Że to w ogóle wina rozrusznika... na ciepło jest większy spręż i trudniej słabemu rozrusznikowi przekręcić silnik, ten nie dostaje obrotów i kiszka z odpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Wot teoria :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Podsumowanie. Przyczyną awarii był rozrusznik. Od wymiany do dzisiaj śmiga bez zająknięcia. Dziękuję wszystkim za sugestie i dobre słowo :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Na zdrowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi