KarolaS Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No wiesz dla Ciebie formalnośc ale jest wiele "żółtodziobów" i "starych wyjadaczy", którzy uważają się za "mistrza kierownicy". Na drodze licz tylko na siebie... bo ludzie są nieprzewidywalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeczek Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 B za pierwszym w 2008, A dzisiaj o 6 za drugim. Za pierwszym miałem Hondę z jakimś posranym sprzęgłem i uwaliłem na placu. Dzisiaj na YBRce jechałem i paszłooo. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ged Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja 5 razy zdawałem i pięć razy zdałem za pierwszym razem. Ot błedy młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franco4212 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 A za czwatrymB za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol616 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A za pierwszym i B za pierwszym razem, w planach C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seddner Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 B za drugim (jako pierwsze prawko), A za pierwszym podejściemjak dla mnie robienie drugiego prawka (w moim przypadku na moto) było bajecznie proste w porównaniu do kat.B ^^no i placyk na moto (word Olsztyn) był równiutki, a 8 ogromna- w trakcie kursu jeździłem po takim placyku, że szkoda gadać- więc naprawdę łatwo było zdać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 B za drugimA za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valmara Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 B - za trzecim :)A - za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A i B za pierwszym :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagitta Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A i B za pierwszym . z tym że na moto wysłał mnie po 3 godzinach jazdy , gdzie byłem 2 na placu jedną w miescie , ale się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zdałem za pierwszym razem, ale było to 1990 roku. Wtedy, to chyba wszyscy zdawali tylko raz? Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimart Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 a - za pierwszymb- za pierwszymc-za pierwszyme-za drugim (podobno za mało dynamiczną jazdę) :) jakbym wiedział ze taki rider z egzaminatora to bym go inaczej przewiózł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 B za pierwszym. A za pierwszym. C w planach, brak czasu :-/ Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin2 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A,B,C za pierwszym jak większość tu ludzi. Chociaż pomimo to, :blush: dalej kaleczę rzemiosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na drodze licz tylko na siebie... bo ludzie są nieprzewidywalni... szczególnie tak zwani "niedzielni kierowcy" :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi