Muma Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 SIEMKA chce sie pochwalic jak fajnie zaczely mi sie wakacje ;p moj pierwszy dzien wakacji i miesiac na nowym moto http://www.lodz-wschod.policja.gov.pl/inde...id=318&Itemid=6 moto wyglada o tak http://zapodaj.net/91f5f758d001.jpg.html http://zapodaj.net/89e930f05a97.jpg.html a wygladalo tak; http://zapodaj.net/f8015185c935.jpg.html predkosc przy przytuleniu 80km/h szkody; kask ciuchy zdrowie: zlamany kregoslup c 6 ale za tydzien operacja uszkodzenie splotu barkowego przez wystrzelona w szyje nakretke od laga krwotok z szyi niedowlad calej lewej reki lewa noga w kolanie -zlamanie otwarte polamana szczeka (ale zeby sa xp) zlamany obojczyk polamane zebra operacja na serce krwotok wewnetrzny w plucach operacja na pluca i zmniejszenie lewego pelno odlezyn na glowie potluczone kolana obite jajka od baku ;p(ale dzialaja) CZTERY DNI ODDYCHALA ZA MNIE MASZYNA trzeciego dnia moi rodzice dowiedzieli sie ze mam niedowlad calej lewej strony ciala na szczescie krwiaki zeszly i tylko reka nie chodzi od poczatku leze w szpitalach chodzic zaczne dopiero we wrzesniu ale moze wykuruje sie do zakonczenia sezonu :P nie licze na wspolczucie tylko na opinie i porady co zrobic i jak walczyc o odszkodowanie(jak wysokie moze byc?) i grupe inwalidzka z gory dzieki ::) nikomu bracia tego nie zycze :notworthy:i czy mial ktos u was niedowlad juz i go wyleczyl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Z opisu wynika, że dzwon miał miejsce w terenie zabudowanym. Jeśli już zeznałeś te 80km/h na przesłuchaniu, to możesz mieć problem. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Daj na tacę, bo masz farta, że nie poszedł rdzeń Jeśli nie Twoja wina (tak wynika z linka), to na chwilę obecną zajmij się powrotem do zdrowia, zbieraj każdą dokumentację, każdy kwit związany z leczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 kwity zbieram;) policja mnie jeszcze nie przesluchala bo nie raczy do szpitala wpasc ale obliczyli ze 80 po sladach hamowania chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 zlamany kregoslup c 6 ale za tydzien operacja uszkodzenie splotu barkowego przez wystrzelona w szyje nakretke od laga krwotok z szyi niedowlad calej lewej reki lewa noga w kolanie -zlamanie otwarte polamana szczeka (ale zeby sa xp) zlamany obojczyk polamane zebra operacja na serce krwotok wewnetrzny w plucach operacja na pluca i zmniejszenie lewego pelno odlezyn na glowie potluczone kolana obite jajka od baku ;p(ale dzialaja) Stary...to Ty żyjesz? O co się jeszcze obiłeś w czasie lotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No ta lista obrażeń robi wrażenie.. współczuje ci bardzo... mam nadzieje że szybko wrócisz do pełni sił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzeszu Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Głupio mi, bo na końcu Twojego opisu uśmiałem się do łez... W życiu nie czytałem tak pozytywnego posta o tak niepozytywnej sytuacji. Stary - z całego serca życzę rychłego powrotu do zdrowia. Edytowane 20 Lipca 2010 przez Krzeszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Coś czuję, że może szczegolnie dobrze nie pamiętać trajektorii lotu ;) Ale właśnie - leciałeś i ciuchy nie spełniły zadania, czy się z autem czule objąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No to wakacje masz z glowy, przynajmniej nie masz problemu co z wolnym czasem zrobic :wink: Szybkiego powrotu do zdrowia zycze i oby to byl ostatni wypadek w karierze motocyklisty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 przytulilem sie cala lewa strona do autka ;) kierowcy rozciela sie czaszka od braku pasow ale dobrze ze ich nie mial bo strazacy powiedzieli ze przednie siedzenie wgniecione do polowy z dzwiami ;) na szczescie nie lecialem i rdzen nie poszedl .... popisalem sie glupota zostawiajac w domu zbroje i zakladajac tylko rekawice i kask ktory zdal egzamin... ogolnie jest mi coraz lepiej i ciesze sie moim zyciem bo z poczatku mmialem 2 "% szans dane od doktora Radke z lodzi na przezycie w pierwszym tygodniu;P krew oddalo mi 80 przyjaciol czesc z nich to motocyklisci ktorzy umieli polaczyc sie w bolu ... smiesznie bylo na morfinie przez 2 tygodnie xp a najbardziej zabolalo gdy rano wstalem z mysla ze glowa mnie boli od kaca i ze jestem na izbie wytrzezwien hehe zobaczylem ze nie mam wllosow i zaczolem sie wyrywac co lekarze uznali za atak i mnie przywiazali xP mam 62 szwy nie liczac szyi bo tam sie nie da policzyc w rozerwanym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Cieszę się, że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ale właśnie - leciałeś i ciuchy nie spełniły zadania, czy się z autem czule objąłeś? Patrząc na to co zostaje z aut po testach zderzeniowych NCAP przy prędkości 64 km/h to wątpię aby kawałek gąbki i szmaty mógł jakoś szczególnie pomóc motocykliście. Wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Zmień nick na Terminator . Zdrowia życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert900 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Wracaj do zdrowia i zeby to byl ostatni wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi