Aśka Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 O, zaczyna sie :D I nabiera rozpędu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Zawsze marzył mi się zlot sam na sam z Tobą Joanno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Długi czas nie gościłem tutaj dlatego pozwolę sobie zrobić update listy. 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Powinno być tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój :icon_evil: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Podobno ma śnieg padać. Yuby :buttrock: ! Nas to już raczej nic nie przestraszy nawet śnieg :biggrin: , A jeżeli nawet to nazwiemy to spotkanie jako np. ZIMOWISKO BORKI 2010 :clap: Ja i tak mam farelkę i :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: ( słownie 2 L / 2 dni ) podgrzewacza :icon_biggrin: A zimy w naszym kraju bywają "łagodne" :biggrin:, na co masz dowód tej ubiegłej 2009/2010 r. ----------------------------- :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Podobno ma śnieg padać. Wezmę parasol :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Niestety i ja wraz z kobietą zmuszeni jesteśmy wypisać się z listy w związku z tym iż w poniedziałek moto trafia do Liberty Motors Łódź na bliżej nieokreślony czas na bezgotówkową naprawę w związku z faktem, iż debil z nissana micry wjechał mi w dupę kilka dni temu, i przy okazji wepchnął mnie w bmw przede mną (trochę strat niestety :evil: ) Wilku, mam nadzieję, że dasz radę w związku z tym :flesje: Do zobaczenia więc niestety na kolejnym zlocie.. ten wypada z grafiku.. :evil: Lista więc chyba winna wyglądać tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Edytowane 11 Września 2010 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jaquzie a autem nie mozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 oo to Borki maja stacje? :P Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój grad bendzie walił. 1. modek - szukam wolnego wyrka :flesje: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jaquzie a autem nie mozecie? a ja prawka nie mam kat. B jeszcze niestety, chociaż auto stoi w garażu i czeka (kupiłem z miesiąc temu :bigrazz: ) muszę jeszcze tylko iść na examin praktyczny.. Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a ja prawka nie mam kat. B jeszcze niestety, chociaż auto stoi w garażu i czeka (kupiłem z miesiąc temu :bigrazz: ) muszę jeszcze tylko iść na examin praktyczny.. Jak nie chcesz bez prawka ciąć (PJ nie ma wpływu na warunki spalania w silniku spalinowym :biggrin: ) to kumpla z "betką" weź, pewnie też nieźle się ubawi :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku21 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Niestety i ja wraz z kobietą zmuszeni jesteśmy wypisać się z listy w związku z tym iż w poniedziałek moto trafia do Liberty Motors Łódź na bliżej nieokreślony czas na bezgotówkową naprawę w związku z faktem, iż debil z nissana micry wjechał mi w dupę kilka dni temu, i przy okazji wepchnął mnie w bmw przede mną (trochę strat niestety :evil: ) Wilku, mam nadzieję, że dasz radę w związku z tym :flesje: Do zobaczenia więc niestety na kolejnym zlocie.. ten wypada z grafiku.. :evil: Lista więc chyba winna wyglądać tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Jaquzie najważniejsze że nic ci się nie stało (mam nadzieję) , a nie mogą dać wam jakiegoś moto zastępczego? Mnie też dzisiaj pewna Blondi :banghead: puknęła w tył na parkingu. Na szczęście pękła tyko ramka od rej. :smile: Coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój grad bendzie walił. 1. modek - szukam wolnego wyrka Edytowane 13 Września 2010 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Ludwicjusz i Jeżyk - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój grad bendzie walił. 1. modek - szukam wolnego wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi