Piotr Dudek Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No przyznam bez bicia, że do nas (do firmy) przyjeżdżał przedstawiciel i po prostu się zamawiało co potrzeba... także przyznam że nie szukałem w detalu. Ale skoro to istnieje ( a istnieje, widziałem w realu), to musi się dać kupić. Widziałeś w realu reperaturę do gwintu M7 tej firmy? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 M7 nie - facet miał w worku dużo rzeczy, zauważyłem M6 i M8, ale w mojej byłej firmie główne zainteresowanie to M18-M24, te rozmiary.... M7 do bardzo nietypowy zwierz.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi