art Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja sooją wyceniłbym na jakieś 1400-1500. Bo nikt mi więcej nie da za ETZ 250 ( no chyba że ma nikły przebieg:) Co ty pitolisz mój kumpel jechał dzisiaj po etz 250 za 2 tys. i mu się tanio wydaje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 idziemy na odwyk! ;) ale najpierw posiedze w garzau zey mi nadlugo starczylo :twisted: wlasnie skonczylem stol warsztatowy w garazu, teraz jeszcze tylko sprzatanie polowke se postawie i waruni ekstra! :mrgreen: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a ja za moją chce 3miliardy jakbedzie ktoś chętny to piszcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja swoją Ecie cenię bardzo wysoko, ale jak miałbym ją sprzedać to myśle że 1600 za 150tke to rozsądna cena. Jak narazie nie przymierzam sie do jej sprzedarzy, chyba że będę chciał ją zmienić na 251 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 ja moja maszynke za jakieś 1600 nie mniej bo mam w niej sporo nowiutkich czesci i setki godzin polerowania i grzebana aby był ideał ale nie sprzedaje jak narazie bo mi pasuje jazda mym maleństwem ;) :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Moja tez nie ma ceny za duzo czasu juz jej poswieciłem na dopieszczanie, zrobie podobnie jak viper, moja bestja bedzie do konca mojego zycia. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi