zwierzak Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 WitamSzukam torby na bak z mapnikiem. Jesli ma ktoś cos takiego na sprzedaz niech da znać lub może podajcie adresy jakis sklepów, wraz z ich stronami, gdzie mógłbym cos takiego kupić. Oczywiście interesuje mnie wawa i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Czołem Zwierzak, ostatnio sam się rozglądałem za tego typu dodatkami, ale wybór w okolicy marny :D , Michałowice nie było nic , Ożarów mieli jeden model coś nowego może za tydzień , nie byłem w Yamasze na Połczyńskiej. W poniedziałek chcę wpaść do Łomianek http://www.retbike.pl/ może coś będą mieli (przed wizytą u nich trzeba się umówić telefonicznie). Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W Louisie masz tego opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W Louisie masz tego opór a tak geograficznie lub sieciowo to gdzie? Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W Louisie masz tego opór a tak geograficznie lub sieciowo to gdzie? Paweł www.louis.de a najbliżej to Berlin, albo Wiedeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W Louisie masz tego opór a tak geograficznie lub sieciowo to gdzie? Paweł www.louis.de a najbliżej to Berlin, albo Wiedeń Dzięki :D Niezłe te okolice warszawy :D :) w sumie motorem wszędzie blisko Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Bądź ostrożny w zakupach, kupiłem na motobazarze, tanio, od polskiego producenta, odfruneła mi przy 70km/h.W Polsce powinieneś dostać tankbag pratycznie w każdym salonie motocyklowym. Najlepsze to Oxford ale drogie niemiłosiernie. ZBychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 odfruneła mi przy 70km/h. mi też zrywa ale przy 160, ale to chyba taki urok :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 To podpowiedcie, które torby śą lepsze. Czy te na same paski z klamrami, czy te z paskami i uszami po bokach. Czy moze same z magnesami, lub może z magnesami i paskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zwierzak, na początku maja będę w Berlinie. Jeśli zdecydujesz się na cos z Louisa to moge Ci przywieźć (fajny masz motorek, GS rulez :D. Tylko określ dokladnie, który model. Za prawie 50 ecie-peciów maja w promocji siakies takie cudo, co może też za plecak robic (nr. katalog. 10025340)Ale nie licz na moja opinie - jestem zielony w te klocki i moge tylko robic za fizycznego. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja mam na magnasy i paski, dwupoziomowa, można dowolnie konfigurować i zrobić plecak. jest ok. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam tankbag z Louisa, dwupoziomowy, (każdy poziom z mapnikiem), na magnesy plus pasek na półkę. Jeszcze nigdy nie spadł. Zapłaciłem 100 zł. Rada przy tankbagach z mocowaniami magnesowymi - staraj się najpierw "odklejać" magnesy a potem ściągać torbę, ponieważ wiele osób po prostu ciągnie za torbę co powoduje, że wyciera się lakier (juz widziałem nieciekawie spłowiały lakier na zbiornikach od takiej techniki ściągania tankbaga). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Dzieki panowie za rady. Teraz już wiem czego mam szukać na pewno (magnesy + paski).Dziekuje też MarianowiKa za propozycje tylko że niestety ja tez wyjeżdżam i to najprawdopodobniej w srodę najbliższą i na gwałt potrzebuje tej torby. Wiem że dałem dupy i nie poszukałem nioczego na gełdzie w wawie, ale wtdy jeszcze nie wiedziałem, że wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi