matys210 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Mam problem z odpaleniem tajwańskiego skutera Jincheng 50 4T. Ciężko zapala. Pochodzi pół minuty na wolnych obrotach i gaśnie. Dodając gazu dusi się. Możliwe że pływak się zawiesza lub z nim jest coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 czemu sie dziwisz. To Jincheng. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Czy jak się nagrzeje też tak ciężko odpala? Wykręć świecę i obejrzyj/powąchaj. Sprawdź czy filtr powietrza jest drożny. To może być wina za bogatej mieszanki. Jeśli jest taka możliwość zakręć kranik podczas jazdy. Gdy paliwo będzie się kończyć powinien lepiej się wkręcać (uboższa dawka). Napisz więcej szczegółów. Ktoś coś przy nim kręcił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Aaatam. Gaźnik masz brudny, mała dysza zatkana. Machnij manetką gazu z 10 razy i dopiero wtedy odpalaj, bez gazu. Jeśli to nic nie da to wyjmij gaźnik i wyczyść. Na świecę i jej kolor nie patrz,w żółtkach świeca zawsze jest zafajdana. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 witam, moim zdaniem zaczyna podstawiać zawory, luz na ssacym 0,10, wydech 0,15 i będzie znowu cykał jak na chinola przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi