Głodzio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam, opiszę mniej więcej sytuację: Otóż jakiś czas temu oddałem owiewki do Lakiernika. Ten położył bazę koloru, na bazę naklejki a następnie lakier. Okazało się że pod naklejkami powstały brzydko wyglądające pęcherzyki. Czy można je w jakiś sposób usunąć ? zaznaczam że naklejki są pokryte lakierem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam, opiszę mniej więcej sytuację: Otóż jakiś czas temu oddałem owiewki do Lakiernika. Ten położył bazę koloru, na bazę naklejki a następnie lakier. Okazało się że pod naklejkami powstały brzydko wyglądające pęcherzyki. Czy można je w jakiś sposób usunąć ? zaznaczam że naklejki są pokryte lakierem. Pozdrawiam Pytanie spóźnione o jedną warstwę lakieru. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koyot_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja bym się nie zastanawiał, czy można je usunąć, tylko z dymami do lakiernika, żeby na nowo wszystko zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Ja bym oddał lakiernikowi i niech on się martwi jak zepsuł. Jak nie, to po tucie :icon_twisted: Edytowane 20 Czerwca 2010 przez kamikazemario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Popij wodą... na samej bazie mógł byś pokombinować ze szpilką tak jak ja to zrobiłem. A po bezbarwnym, nie masz niestety żadnej możliwości usunięcia defektu. Ewidentna wina lakiernika, możesz go opie*dolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Popij wodą... na samej bazie mógł byś pokombinować ze szpilką tak jak ja to zrobiłem. A po bezbarwnym, nie masz niestety żadnej możliwości usunięcia defektu. Ewidentna wina lakiernika, możesz go opie*dolic Otóż to. Jeszcze można było nakłuć zanim położono lakier. Teraz to już tylko reklamację można złożyć, że odwalono chałturę. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi