krzywer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie wiem czy dam radę. A jeśli tak - na pewno nie piszę się dziś na dłuższe wypady za miasto - jak wczoraj. Macie już jakąś koncepcję? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_250r Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jako bardzo początkujący motocyklista dziś chyba też odpadam :D i tak bym się ciągnął za wami :crossy: się nauczę to pośmigam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Chyba nie tylko Ty jesteś początkujący, bo to jest też moje pierwsze moto i pierwszy sezon, Pleban na GPZ chyba podobnie, tak mi się przynajmniej wydaje. A druga sprawa - jak masz się uczyć jak nie przez jazdę własnie, hm? :icon_rolleyes: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dokładnie. Praktyka czyni mistrza. Zresztą przy innych szybciej idzie nauka. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Szimimimi,to było wbijać a może byście flaszkie dostali :icon_mrgreen: Co do jazdy na moto,to wlasnie poprzez jazde uczysz się"czytania"innych uzytkownikow drogi itd ;) P.S Ja też jestem kozak tylko na prostych :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Flaszkę to dostałem i nie wiem co mam z nią zrobić :D Koncepcji nie mam. Możnaby polecieć przez Bemowo w stronę WAT'u potem wylecimy na Bielany>Sokratesa>Przy Agorze>Marymoncka i dalej niech ktoś podpowie bo nie pamiętam ciekawych winkli :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Radiowa w strone => Klaudyn, Mościska - tam jest pare winkielków, czyli zamiast jechać prosto na bielany - odbić na stare bemowo. No chyba, że o tym myślałeś pisząc "w strone WAT'u". Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 O niczym konkretnym, po prostu chciałem nadać kierunek :bigrazz: Teraz popatrzyłem na mapę i krótko mówiąc jedziemy na "Laski" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Panowie, niestety dzisiaj nie dam rady. Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Idę grzać silnik, do zobaczenia pod Gromadą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 I jak szimi, dotarłeś? :D Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Się rozumie ;) i to sporo przed czasem. Zawód kuriera zoobowiązuje :icon_mrgreen: Ustawiłem an_o wajchę biegów, opowiedziałem to i owo o małej ninjy, dałem kilka rad. Pogadaliśmy o wszystkim i o niczym. Potem powrót do domu, internet i na Cargo a tam Zamknięta opona z obu stron Poznany forumowicz pochwała za wspomnianą wyżej oponę oraz wspólne winklowanie Potem 2oo i dom :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ooooo widzę, że dotarłeś cało. Pozdrawiam. Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 To co, latamy coś czy tylko na forum piszemy? :bigrazz: Ja jeszcze w ten weekend na moto nie wsiadłem - zmuszony byłem się puszką przemieszczać... Jakiś wieczorny objazd? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Bardzo chętnie :smile: Tylko wieczorkiem trzeba być przygotowanym na plagi komarów. Wczoraj po 70km miałem całą szybkę kasku, w owadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi