Skocz do zawartości

19-20 Sobota lub niedziela

Shinigami
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chętnie dzisiaj z Wami pośmigam ;-)

Krzywer będziesz jechał przez legionowo?

Ja urzęduję w Warszawie ostatnimi czasy, wiec nie bałdzo.

Stamtad tylko pochodzę i planuję wielki powrót w najbliższym czasie :wink:

Edytowane przez krzywer

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

Ja mieszkam przy łopuszańskiej i do jerozoli mam blisko, jeśli chcesz to możemy dojechać razem na miejsce. Mogę na Ciebie czekać przed al.krakowską (nie musisz zawracać i szukać) albo na Orlenie przy łopuszańskiej (musisz zawracać na rondzie pod wiaduktem).

Ja mieszkam przy łopuszańskiej i do jerozoli mam blisko, jeśli chcesz to możemy dojechać razem na miejsce. Mogę na Ciebie czekać przed al.krakowską (nie musisz zawracać i szukać) albo na Orlenie przy łopuszańskiej (musisz zawracać na rondzie pod wiaduktem).

Ok. a moze być Neste przy łopuszańskiej, nie będzie trzeba kluczyć pod wiaduktem???

podaj godz. proponuje 15.00

No no, aktualna mapa opadów nastraja optymistycznie

http://www.pogodynka.pl/radary10/radary10.php

Tym bardziej prognoza numeryczna :)

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...&cname=Warszawa

Do zobaczenia!

Edytowane przez radek_250r

Pośmigane :) Pogoda zgodnie z prognozami dopisywała, maszyn było 5 i fajnie jest dopasować nick do twarzy :cool:

Może replay jutro ? Cargo można by też zaliczyć. Propozycje przejazdu też mile widziane, dzisiaj był Serock.

EDIT Szukaliśmy tego eventu z mszą ale się nie udało ;)

Edytowane przez shiningami

No sympatycznie, dzięki wielkie :)

Ale patrzcie jak to jest, że zawsze muszą się pojawić jakieś utrudnienia natury technicznej :biggrin:

Tym razem na szczęście szybko ogarnięte.

an_o, a czemu nas wystawiłaś ja się pytam? :icon_razz:

Edytowane przez krzywer

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

dmnz.jpg <== kliknij i polub :)

Tak jak już napisałem krzywerowi,telefonu nie odbierałem...bo zwyczajnie został w domu "na kablu".Znajomi z VFR-OC mnie wyciągneli z rodzinnej imprezy,i nawet nie zdazylem dac cynka na forum.

Szimimimi,impreza była na terenie kosciola.Kiełbasy było baaaardzo duzo...do tego slodycze itd. czyli pełen katering.Nawet burmistrz Bemowa okazał się być motocyklistą,a nie "wirtualnym jeźdźcem' ;)

P.S

To kto w końcu był?

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Info od shiningami: Jutro o tej samej porze, godzinie i miejscu.

Info ode mnie: nie mogłam, bo coś mi wypadło. :evil:

an_o, a czemu nas wystawiłaś ja się pytam? :icon_razz:

Nie wyszło, jak się spotkamy to wytłumaczę się. :icon_biggrin:

Kur.....de dałem się zwerbować jako szofer i dopiero do domu wróciłem. Jak wyżej, pora miejsce itd to samo. Chyba, że komuś nie za bałdzo to pasuje wtedy dostosujemy.

PZW - Byliśmy pod kościołem ale jakiś ślub czy cuś było to nie wbijaliśmy do środka :icon_mrgreen:

Idę spać.