Shinigami Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Z uwagi, że ładna pogoda powoduje znudzenie użytkowników forum i udzielają się w zakamarkach działu kawasaki, bo tam krążą plotki o współnym śmiganiu Ja się was zapytuję: Czy są chętni do pojeżdżenia w sobotę lub niedzielę ? Wszelkie za i przeciw mile widziane, to ułatwi ustalenie sensownej pory. Mi dzień i godzina pasują dowolne ale sam proponuję Sobotę powiedzmy 14:00 bo ładna pogoda w tym kraju lubi się szybko psuć i niedziela może juz byc szara a do tego jak ktoś jest religijny to z wiarą by mu to kolidowało. 14 bo ciepło i słońce wysoko nie razi w oczy i każdy wyspany i najedzony i poranna toaleta z dyńki :cool: W tej chwili jeśli się nie rozmyślą to chętni: krzywer, an_o, radek_250r i ja, może też PZW ale nie ręczę za niego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja potwierdzam :) Lecielibyśmy gdzieś dalej, np w moje okolice - Zalew Zegrzyński (jak to ajrisz mawia - przylansować sie i dupeczki pooglądać), czy trzaskamy rundy po mieście? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Moze i polatam.Nie określam się,bo mam trochę spraw do ogarnięcia. W razie czego krzywer moze mnie wydzwaniac ;) W sobotę jak mawiają na vfr-oc.pl : W sobotę 19 czerwca o godzinie 17.00 w Parafii Bogurodzicy Maryi ul. Powstańców Śląskich 67a w Warszawie. http://www.bemowo.waw.pl/bemowo/mapa.php?&...1605&id=1605002 Po mszy przewidziane jest ognisko :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 kurcze mi bardziej niedziela pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No to dylemat się robi, Fenix ma obstawę ślubną a Bemowo ma msze z ogniskiem. Msza to mi nieodpowiada ale ognisko już tak :) Z uwagi, że msza może swoje potrwać to chyba niezdążymy odrazu potowarzyszyć Fenixowi. Widzę dwie opcje: 1. Spotkać się przed mszą i sklepać trasę tak żeby skończyć na Bemowie, czyli śmigamy po mieście i potem jak ktoś chętny wybrać się na Młodzieńczą. 2. Spotkać się tylko na mszy a potem poprawić w niedzielę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ustalcie coś a ja się dostosuje. Tak czy inaczej będę jeździć w sobotę i niedzielę. Z przyjemnością się z Wami spotkam. Pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Całe szczęście ma padać. pogoda.wp.pl radosnie przemawia do mnie, ze "przewaznie pochmurno ale bez opadow". Jezeli praca mnie nie zatrzyma to chetnie sie przylacze. Jakies konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) EDIT: Proponuję godzinę 15:30 na pl. Powstańców Warszawy, centrum i blisko zjazdu z drugiej strony warszawy. Wydumamy gdzie jechać albo dołączymy do mszy na Bemowie. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Proponuję godzinę 15:30 pod McDonaldem na Świętokrzyskiej, centrum i blisko zjazdu z drugiej strony warszawy. Wydumamy gdzie jechać albo dołączymy do mszy na Bemowie. Szimi, no ja wszystko rozumiem, ale pod Makdonaldem na świętokrzyskiej? :eek: Nie róbmy wiochy, ja Cie proszę :banghead: To juz lepiej pojechać kawałek dalej i spotkać się gdzieś na pl. Powstańców Warszawy czy coś :) Edit: Albo pod SOGO :biggrin: To też blisko zjazdu z Pragi :icon_mrgreen: Edytowane 18 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sorki, nie wiedziałem jaką renome ma MCD :bigrazz: Na placu chyba się nie znajdziemy, ale podaję zdjęcie poglądowe i tutaj postaram się czekać http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090726144355/warszawa/images/3/38/Plac_Powstancow_Warszawy.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Czyli pod hotelem Gromada, pl. Postańców Warszawy 2 o godz. 15:30. Zgadza się? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tak jest, nie inaczej. Czekamy max 30 minut które przeznaczymy na intensywne myślenie. Jeśli ktoś nie trafi lub zabłądzi to ja chciałem powiedzieć jedną rzecz....to wszystko wina krzywera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A spodziewamy się jakiejś ekipy spoza miasta? Dla tych co nie wiedzą - po drugiej stronie ulicy była kiedyś "Sofia", ale ją wzięli i przenieśli w okolice Polibudy :bigrazz: No chyba, że się chcecie spotkać Pod Kolumną :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A tam zaraz zza miasta, po prostu plac ma to do siebie, że jest placem a w tym dziwnym kraju takie miejsca lubią być duże :) Mam tylko nadzieję, że nei wykopią nas sprzed tego hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 No, pogoda nam się powoli klaruje, natomiast coś chętnych nie widać... Może niech się zdeklarują osoby chętne - będziemy wiedzieć czy uderzać do władz miasta z prośbą o pozwolenie na tak liczne zgromadzenie :buttrock: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi