Adam M. Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Moze byc kazda jak to na jedna tarcze uklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Kup tarczę 320mm od KTM SUPERMOTO lub od DUKE. Do tego montujesz złotego BREMBO (czterotłoczkowy) też z DUKE. I masz taki zestaw, że stoopie to będziesz mały paluszkiem na heblu robił. Tutaj opis: http://mitglied.multimania.de/GOGGOLOGE/4K.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xden Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 lukasz vip: da się taniej i pewnie równie skutecznie. Mam już tarczę 320mm z mito i pompę z oddzielnym zbiorniczkiem. Z czego wyciąć adapter tarczy i zacisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Adapter do zacisku to zrozumiem. Ale adapter do tarczy to już nie. Przecież do tarczy musisz mieć idealnie to wycięte, żeby nie było żadnych bić. Do tego mito z tego co wiem ma mniejszy rozstaw śrub, czyli za bardzo nie widzę możliwości zamontowania tego w LC4. Do tego mito ma mocowanie do paiasty wygięte do środka a w LC4 tarcza jest prosta, czyli drugi problem jest taki, że nie wiem czy się zmieścisz miedzy lagą a piastą z tą tarczą. Zacisk czterotłoczkowy z DUKE to koszt od 150zł do 400zł Tarcza hamulcowe w podobnej cenie idzie dostać. Czyli moim zdaniem to jest tanio jak za zestaw 320mm + zacisk 4-tłoczkowy. Rób jak chcesz ale moim zdaniem moja propozycja jest najtańszym i najpewniejszym rozwiązaniem. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez lukasz_vip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xden Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Liczę na kumpla, ktory pracuje przy CNC, więc wytnie jak trzeba, tylko pytanie czy się zmieści. To akurat sprawdzę w piątek. Proponujesz zestaw najpewniejszy, to fakt. Ale próbuję wyrzeźbić to za darmo - i jeśli będzie działało, to musi działać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi