jjank Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam, w mojej kozie wystąpiła denerwująca usterka a mianowicie z prawego gaznika zaczeło cieknąć paliwo. Poza tym nic się nie dzieje, moto ładnie opala i jezdzie jak dzikie. Tam gdzie mogłem dmuchnąłem sprężarką ale nic to nie dało. Co się mogło stać? Dodam, ze czasami przez 10km nie cieknie a potem samo z siebie zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zuzyty zaworek iglicowy komory i puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) kurde, ale przy ostatniej jezdzie nic a nic nie ciekło a teraz wali taklim strumieniem jak z węzyka od baku ale masz rację, na raczej to mam juz sklep: http://www.select-shop.pl/zaworek-iglicowy...aki-p-8902.html pasuje do XR 600 wiec do xl pewnie także? kupię od razu do obydwu, tylko niech ktos sięwypowie czy będzie on pasował bo nigdy nie ogladałem tych zaworków u siebie Edytowane 11 Czerwca 2010 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Musisz się dowiedzieć jaki typ gaźnika mają oba motocykle. Wtedy będziesz wiedział czy pasuje. W serwisówkach jest zawsze napisane które roczniki jaki model gaźników mają, np. BST38SS czy BDST38. Po tym oznaczeniu dojdziesz czy pasuje. Tak więc - serwisówki w dłoń i jedziesz z tym klopsem Sherlock`u. :biggrin: Edytowane 12 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi