R"urz"a Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam. Mam kawę zr7 01r i mam takie pytanie... Czy da radę przeszczepić skrzynię biegów od jakiegoś innego motonga?? A mianowicie sprawa wygląda tak, moje moto ma 5 biegów a chciałbym 6 a nie chcę się pozbywać motorka po to żeby mieć 6 bieg i dlatego mam właśnie takie zapytanie czy dało by rade przeszczepić, a jeżeli tak to od jakiego moto... Proszę o konkretne odpowiedzi...Z góry thx i pozdrawiam :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ostro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A po ch... Ci ten 6-ty bieg :biggrin: ? Japończyk tak zaprojektował i wiedział co robi. Także weź się ogarnij :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Aż się prosiłeś o złośliwości. Faktycznie przypuszczałeś, że ktoś już próbował to robić? Nie ma żadnych przesłanek ku temu. Koledzy się śmieją, że masz "tylko" pięć biegów? :icon_mrgreen:Zmień kolegów a nie skrzynię . Pozostaw swoją sprawną, pozwalającą Ci się cieszyć jazda skrzynię w spokoju. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wymiękłem stary. Skąd takie pomysły Ci się biorą ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wymiękłem stary. Skąd takie pomysły Ci się biorą ? Pozdrawiam! Z mojej głowy... a niby z kąd?? 6 bieg pozwolił by mniej żyłować silnik... ale skoro twierdzicie że to durny pomysł to niech będzie po waszemu... ale zapytać zawsze można było a wy mi wyjeżdżacie że jestem nienormalny etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Z mojej głowy... a niby z kąd?? 6 bieg pozwolił by mniej żyłować silnik... ale skoro twierdzicie że to durny pomysł to niech będzie po waszemu... ale zapytać zawsze można było a wy mi wyjeżdżacie że jestem nienormalny etc... Opowiadasz bzdury. Mam kilka motocykli CB250 i jeden z nich ma 6 biegów a CB250T ma 5 biegów. Dużo wygodniej i łatwiej jeździ się na 5 biegach. Jest opcja wymiany skrzyni w Twoim silniku ale na pewno nieopłacalna. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Może zmień zębatki to będziesz miał dłuższe biegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondodajny Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 daj sobie spokój. 5 biegów lepiej, mniej wajchowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Może zmień zębatki to będziesz miał dłuższe biegi chyba jedyna najbardziej wartościowa podpowiedź w tym temacie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsiotr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 chyba jedyna najbardziej wartościowa podpowiedź w tym temacie :lalag: mam już dosyć machania dżwignią 5 biegów jest ok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi