andrzejmucha15 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na 1 i 2 biegu trochę się dławi ale na 3 i 4 już się dobrze wkręca, jaka może być przyczyna. Zrobiłem nikasil ,tłok,wał. I pytanko względem uszczelki na zaworze wydechowym od przedniego koła, czy ma być pełna czy tylko oring bo wcześniej miałem oring a teraz uszczelkę, czy jest jakaś różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na 1 i 2 biegu trochę się dławi ale na 3 i 4 już się dobrze wkręca, jaka może być przyczyna. Zrobiłem nikasil ,tłok,wał. I pytanko względem uszczelki na zaworze wydechowym od przedniego koła, czy ma być pełna czy tylko oring bo wcześniej miałem oring a teraz uszczelkę, czy jest jakaś różnica. A co znaczy dławi ? Zalewa swiece ? Gaśnie ? przerywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmucha15 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Na pierwszym i drugim ma ciąg ale przerywa a jak zapnę trzeci i czwarty to aż ręce prostuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Na biegu jałowym gdy gwałtownie odwiniesz manetkę to nic nie zamula? Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmucha15 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak powoli dodaję gaz to go muli a jak gwałtownie na dużych obrotach nie, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 a kopci na tej 1 i 2 jak zaczyna przerywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejmucha15 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A so ma kopcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Przy okazji remontu wymieniałeś uszczelniacze na wale? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 moze leje za bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi