fucus88 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam od Marca posiadam suzuki bandit 600 od pewnego czasu zauważyłem ze zaczęła strzelać delikatnie w tłumik jak się zagrzeje i nie równo chodzić na wolnych czasem nawet i przygasać, Również zauważyłem tez głośniejsza prace silnika dokładnie chodzi o klekotanie jakby z głowicy czyżby łańcuszek był do wymiany ? Zalana olejem Marki Motul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zawory do regulacji, łańcuszek do kontroli i totalny serwis gaźników. Powinno pomóc. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski_dzik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Czy grzeje się bardziej od czasu owych problemów niż wcześniej? Olej też możesz sprawdzić chyba że niedawno wymieniany przez ciebie, nie ufaj sprzedawcy:P sam zbadaj. Ale podstawę masz wyżej, zawory, łańcuszek i gaźniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Standard w bandziorach - zaworki do roboty, gaźniki przy okazji, ale same zawory powinny pomóc. Zapraszam na bandit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucus88 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 olej wymieniony 1000 km temu hmm będę musiał podjechać do jakiegoś speca aby to sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A wydech jaki masz? Seryjny czy jakiś obniżający moc przelot? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucus88 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wydech seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 akurat tak się składa że przelot poprawia nieco moc w bandziorach, nieco kosztem dołu, ale jest ciut mocniejszy - sam mam oryginalny, ale widziałem parę wykresów z hamowni przed i po - i to w kilku dziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi