aruss10 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sprawa ma sie tak kumpel chce kupic motor który rok temu został skradziony w kwietniu a odnaleziony w pazdzierniku w stanie niedopuszczalnym do ruchu złodzeje go po prostu zamordowali (chcemy mu dac nowe zycie) Właściciel zdał w tym samym tyg co popełniono zbrodnie papiery do wydziału komunikacji bez tablicy. Teraz pytanie co zrobic z tymi kwitami itd zeby motor był zarej dostał kwit ze motor został odnaleziony jezeli ktoś miał taki problem prosze napisac co i jak i gdzie czy sa duze problemy z tym czy nie. Myslę jezeli jak jest kwit od Policji własiciel moze isc do wydziału po dowód i tablicę ale nie jestem w tych sprawach dobry wiec prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Mam skojarzenie miedzy avatarem a tekstem... :icon_mrgreen: Zainstaluj sobie FF i napisz to po Polsku, bo ciężko się czyta co napisałeś. Najlepiej jak pójdziesz lub zadzwonisz do wydziału komunikacji.Oni tam nie gryzą, a napewno wszystko wyjaśnią. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tak wstępnie to chyba musi przejść ponownie homologację (po naprawach) i z wynikiem do WK żeby zarejestrować ale lepiej niech się wypowie ktoś doświadczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 powiedziałbym, że właściciel powinien wystąpić o ponowne wydanie dr, w oparciu o zaświadczenie o odzyskaniu pojazdu. tak może go sprzedać, natomiast przed ponowną rejestracją zapewne potrzebny będzie przegląd powypadkowych na stacji kontroli jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mam skojarzenie miedzy avatarem a tekstem... :icon_mrgreen: "It tastes just like raisins...." :biggrin: :buttrock: Proponuję udać się/zadzownic do Wydziału Komunikacji i zapytać o taką sytuację. Z czego najbardziej polecam iść osobiście i prosto do kierownika/szefa/boss`a wydziały bo panienki w okienku mają pstro w głowie i kisiel w majtach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aruss10 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Przepraszam za interpunkcje . Po prostu spieszyłem sie bo miałem chwilkę i trochę mi znajomy dyktował :) Dziękuje za odpowiedzi. Reasumując będzie trzeba dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi