slusar_o2 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Zajmuje się ktoś może sprowadzaniem, motocyklowych akcesoriów z usa? interesują mnie te buty Joe Rocket Velocity http://www.tobefast.com/joe-rocket-velocit...r-10001198.html ale niestety średnio można je dostać poza granicami Stanów :/ Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Zajmuje się ktoś może sprowadzaniem, motocyklowych akcesoriów z usa? interesują mnie te buty Joe Rocket Velocity http://www.tobefast.com/joe-rocket-velocit...r-10001198.html ale niestety średnio można je dostać poza granicami Stanów :/ Pomoże ktoś? Wyjdzie jakieś 750 zł, jak chceż mogę Ci zdjąć :flesje: Edytowane 26 Maja 2010 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 nie no liczyłem, że ktoś robi regularne kursy stany-polska, po motocykle czy coś, i chciałem dać takiej osobie zarobić, zamiast płacić za przesyłkę bo zabranie takich butków to chyba nieduży problem, ale jak krzyczysz taką cenę to ja sobie sam mogę na ebay'u kupić za 500zł z przesyłką ;) dzięki za fatygę anyway :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 http://forum.motocyklistow.pl/WLD-Wlodi-m16018.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) nie no liczyłem, że ktoś robi regularne kursy stany-polska, po motocykle czy coś, i chciałem dać takiej osobie zarobić, zamiast płacić za przesyłkę bo zabranie takich butków to chyba nieduży problem, ale jak krzyczysz taką cenę to ja sobie sam mogę na ebay'u kupić za 500zł z przesyłką ;) dzięki za fatygę anyway :) hmmmm nie zarobie na nich ani 1 zł. Chciałem tylko pomóc. Widać, że mało wiesz - 500 zł z wysyłką , ale zapomniałeś dodać cło i inne opłaty. Policz sobie ile wyjdzie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupie :flesje: Edytowane 27 Maja 2010 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ale jak idzie pojedynczy przedmiot to chyba cła nie chcą prawda? Znaczy ja swego czasu kupiłem parę rzeczy z Hongkongu, Tajlandii i tych rejonów i jak szły pojedynczo jako "gift" to nigdy mnie nie skasowali. Z przesyłką ze stanów jest inaczej :( ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 przeczytaj sobie wcześniejsze wątki dot. zakupów ze stanów. w skrócie: sklep raczej nie wyśle "gifta", a celnicy sprawdzają paczki. może się udać, a może nie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikK Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeśli Ci się nie spieszy bardzo, to mogę kupić - czas oczekiwania to jakieś 2-3 m-ce. Musiałbyś jednak wcześniej z góry wpłacić mi cenę butów w USA i podać rozmiar, a przy odbiorze + 200 zł. Jeśli jesteś zainteresowany tym towarem lub ktoś czymś innym, to zapraszam. Czas oczekiwania jest związany z faktem, iż nie wiem kiedy szwagier będzie miał czas paczkę spakować, a sama paczka będzie szła z 6 tygodni. Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi