lukaszgla Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam 29.05.2010r. biorę ślub do którego chce pojechać motocyklem i próbuje zorganizować małą paradę motocyklową. Oczywiście koledzy będą ale mojej przyszłej żonie i oczywiście mi marzy się coś większego tak więc chciałbym zaprosić wszystkich chętnych Ślub odbędzie się o godzinie 17:00 w Wilkowyji koło Garwolina 60 km od Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 jak mi nic nie wyskoczy to ja chętnie :) fajny pomysł na sobotnią przejażdżkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Troche za pozno o tym piszesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Kilka dni przed samą bibą, trochę nieroztropnie. Ja odpadam, po wypadku złamany podnózek i nie ma jak jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 z takimi propozycjami to zawsze trzeba troche wcześniej sie odzywać, niestety weekend rozdysponowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Super pomysł tylko trochę za późno napisałeś. Gratuluję i wszystkiego dobrego dla Pary Młodej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No niestety akurat dzisiaj nie mogę, ale gratulacje... No niestety akurat dzisiaj nie mogę, ale gratulacje... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi