poker Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Otwarty Puchar Lubelszczyzny I runda 23 maja 2010 W najbliższą niedzielę, o ile pogoda pozwoli, ruszamy z I rundą Otwartego Pucharu Lubelszczyzny w Wyścigach Motocyklowych! Wszystkich zachęcamy do spróbowania swoich sił na torze, oraz zapraszamy na stronę internetową do zapoznania się z harmonogramem i regulaminami. http://lublinracingteam.pl/pucharlubelszczyzny/ Serdecznie Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 kapitalna sprawa!!! Szkoda że został tylko dzień na przygotowania:/ Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 tylko niech mi ktoś powie czemu tak organizatorzy unikają SuperMoto ??? od razu zaczęli robić problemy jak chciałem startować 50 konnym smr-em razem z litrami ponad 150 konnymi ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuSk Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 wiesz dlaczego paolo nam nie dali startowac z tysiącami?? ja wiem powód jest jeden xD bo sie bali ze rozwalimy chłopaczków...;) teraz pytanie do kogos kto był:) była osobna runda dla supermoto?? czy puszczali wszytko jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ale, że jak? nie dopuścili supermoto? na jakiej podstawie? w sumie super sprawa -zawsze się zastanawiałem dlaczego w sportach motocyklowych nie ma odpowiednika samochodowych kjs -a jednak jest i się da:) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 nie wiem jak było ale supermoto powinno być w innej klasie puszczone.I nie wiem czemu bijesz piane,ze nie zostales dopuszczony z normalnymi szosowymi motocyklami.Ten tor jest wprost stworzony dla supermoto i scigi tam sie nawet nie umywają do nich wiec walka byla by nie równa a przeciez nie o to chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 tyle, że z regulaminu nic takiego nie wynika a zmiana reguł w czasie gry chyba nie jest w porządku Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 jaki chłopaki robicie czas okrązenia w lbl na supermoto? Szkoda że w wynikach nie ma podanych czasów, można by na tej podstawie ocenić poziom zawodów a wygląda ł na wysoki! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Moim skromnym zdaniem dobrze zrobili, że nie puszczali SuperMoto z tysiącami. Powód jest prosty: nie oszukujmy się, ale ten tor jest zbyt kręty i brak tam porządnych długich prostych i SuperMoto czyje się tam jak ryba w wodzie, a taki litr zanim złapie oddech już musi ostro dohamowywać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 a jest tam wogole gdzie 2 wbic?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ty, nie nabijaj się:D 1200m jest! na upartego można tłuc cały czas na asie. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradise Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 tylko niech mi ktoś powie czemu tak organizatorzy unikają SuperMoto ??? od razu zaczęli robić problemy jak chciałem startować 50 konnym smr-em razem z litrami ponad 150 konnymi ????????????? nie unikamy supermoto i o ile będą chętni na następnej rudzie na pewno w takowej klasie pojadą. jeżeli chcesz się na prawdę sprawdzić możesz wziąć udział w zawodach stricte supermoto, rozgrywanych także u nas na torze jako jedna z rund. na pewno współzawodników na poziomie nie zabraknie. styl i sposób jazdy supermoto znacznie różni się od tego motocykli wyścigowych, szczególnie na tak małych obiektach. dlatego ze względów bezpieczeństwa podjęliśmy takie a nie inne decyzje. jeżeli chcesz ryzykować swoim (a co gorsza czyimś) zdrowiem i pieniędzmi, w modlinie miałeś okazję. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 paradise -jesteś organizatorem? Twoje tłumaczenie jest chore jeżeli chcesz się na prawdę sprawdzić możesz wziąć udział w zawodach stricte supermoto, rozgrywanych także u nas na torze jako jedna z rund. na pewno współzawodników na poziomie nie zabraknie. równie dobrze ten na motocyklu sportowym może wziąć udział w PP w wyścigach motocyklowych styl i sposób jazdy supermoto znacznie różni się od tego motocykli wyścigowych, szczególnie na tak małych obiektach. dlatego ze względów bezpieczeństwa podjęliśmy takie a nie inne decyzje. a jakie to są względy?czego się obawialiście?jedynie co mi przychodzi do głowy to batów od supermoto ale co to ma wspólnego z bezpieczeństwem? z regulaminów wynikało że zabawa była "na dochodzenie" więc nie wiem w czym problem krótko mówiąc nieładnie! totalny brak profesjonalizmu już na poziomie przygotowań do imprezy (m.in. przygotowanie regulaminu i brak wyobraźni) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a jest tam w ogóle gdzie 2 wbic?? można cały przejechać na 2 - jak kto woli. :biggrin: Największa prędkość to coś pewnie kolo 120, może ciut szybciej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradise Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 [...] a jakie to są względy?czego się obawialiście?jedynie co mi przychodzi do głowy to batów od supermoto ale co to ma wspólnego z bezpieczeństwem? jeżeli czegokolwiek się "obawialiśmy" to niepotrzebnych zagrożeń dla uczestników. jeżeli nadal nie rozumiesz, wybacz ale chyba będziesz musiał nauczyć się z tym żyć. z regulaminów wynikało że zabawa była "na dochodzenie" więc nie wiem w czym problem krótko mówiąc nieładnie! totalny brak profesjonalizmu już na poziomie przygotowań do imprezy (m.in. przygotowanie regulaminu i brak wyobraźni) przyjedziesz, pojeździsz, porozmawiamy. bić pianę możesz z kolegami przy stoliku w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi