Hipolit Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Dobra kojarzę to miejsce i jadę na pewno. Też biorę jakieś kanapki. Co do prędkości tez się zgadzam bo w moim motocyklu to max 130km/h a potem walka żeby ci wiatr łba nie urwał ale niektórzy to lubią ;P Jeśli jakaś droga będzie zalana to ja tam sobie poradzę bo już przejeżdżałem przez rzeki ale nie wiem jak wy ;] To kto jedzie od ciebie Aftys? Merh, Peterr, jedziecie na ustalonych warunkach? Ktoś jeszcze się pisze? P.S Aftys wyślij mi swój numer telefonu na priv w razie czego. Edytowane 26 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 to ja sie pisze :wink: Hipolit na pw zgadamy sie to razem wyjedziemy z lbn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ok, to spoko. Od razu mogę ci napisać że spotkamy się pod zamkiem o 6:30, już z zatankowanym motórem(możesz mi wysłać numer telefonu do siebie na pw w razie czego). Czekamy na resztę chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 moje warunki:nie zwalniac na łukach do 90-100/h , nie stawać na fajke (chyba ze cos zwiedzamy) ,nie marudzic ze zimno w ręce itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 W takim razie ja również się piszę. Oczywiście o ile pogoda dopisze :buttrock: Rozumiem że Aftys6 jest przewodnikiem :cool: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 (edytowane) moje warunki:nie zwalniac na łukach do 90-100/h , nie stawać na fajke (chyba ze cos zwiedzamy) ,nie marudzic ze zimno w ręce itp. Prędkości relaksacyjne - czyli pewnie do 110 km/h To ma być relaksacyjna przejażdżka, a nie "chodźcie pozapi*******y"(przepraszam za określenie ale lepszego nie znalazłem), jeśli będą warunki to nas to nie ominie ;) Mam na myśli jazdę z głową. Jeśli poczujemy się zmęczeni to zatrzymamy się bez względu na brak ciekawego miejsca. A co do stawiania warunków to chyba nie będziemy się wszyscy dopasowywać do ciebie, przeczytaj dokładnie pierwszego posta w temacie. P.S Chyba wszyscy z nas mają odpowiedni strój do jazdy motocyklem. Edytowane 27 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 moje warunki:nie zwalniac na łukach do 90-100/h , nie stawać na fajke (chyba ze cos zwiedzamy) ,nie marudzic ze zimno w ręce itp. Merh'u... osobiscie widzialem luki, na ktorych jechales wolniej :icon_razz: I pamietaj, ze nie kazdy ma elektrycznie podgrzewane 'łapowniki' :bigrazz: A tak w ogole to nie strasz, bo znajdzie sie ktos, kto zrezygnuje ze wspolnego wyjazdu myslac, ze za Toba nie nadazy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Chyba kazdy z nas rozumie, ze wspolna tego typu przejazdzka moze zgromadzic rowniez tych mniej doswiadczonych w jezdzie i chociazby ze wzgledu na nich trzebaby na lukach troche zwolnic. Jazda w grupie to nie stawianie warunkow, lecz szeroko pojety kompromis :flesje: Pozdro! R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 no ktos sie pytał o warunki ;P wiadomo ze jedziemy grupą.aj tam.. wszystko bierzecie na powage :P a grzanych minetek juz nie mam. po prostu chciałbym troche płynnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 po prostu chciałbym troche płynnej jazdy. Nie no wiadomo że nie będziemy się wlec jak dziadek na Viragogo ale też bez ciśnienia. A wiecie jak tam drogi wyglądają w tej części kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 [...]wlec jak dziadek na Viragogo [...] Oj Hipolit... pewnie jeszcze niejeden dziadek na Virago by Cie objechal :icon_razz: BTW: Ladna fote Ci trzasnalem do Avataru, no nie? :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Róbcie już zrzutę na redbule amfę i inne dopalacze ;] W czwartek kończę robotę o 6 (nocna zmiana sroda-czwartek) i albo pojadę na pałę albo się kimnę półtorej godziny i polecimy ok 9tej Czekam na odpowiedz czy 9ta wam pasi ;] Chyba ze nei to polecicie sami a ja sie gdzies sam poturlam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 w drodze sie wyspisz! a nie,sory,to nie goldwing :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Jak jedziemy wszyscy to wszyscy... Chyba nie ma co jechać bez ciebie bo my tej trasy nie znamy, a zdjęcia zachęcają do zapoznania się z nią :crossy: Ja tam lubię jeździć z samego rana no ale jak nie możesz to trudno ruszymy o 9:00 z Lubartowa. Gorsze jest to że wstaje o 5 do pracy i będę miał ciężką noc no ale jakoś sobie poradzę(nie mogę myśleć tylko o sobie :bigrazz:). Czy można uznać tą zmianę godziny wyjazdu z Lubartowa za ostateczną?? Tak pięknie się jakoś wpasował ten fragment do avatara ;] Edytowane 28 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 normalnie 9 wyjazd. to nie jest 500km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Jeśli cała trasa trwa niecałe 12 godzin razem z postojami przy wszystkich ciekawych miejscach to wrócimy na 21-22, no ale damy radę :bigrazz: Edytowane 28 Maja 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi