krzywy Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 tz wolniej sorki za przewałke chybaz e ten choper jest produkcji afganistanskiej to czesciami problem ale jesli jest to japonczyk włoch to nie zaminenie go na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Głowica Cm 125 to 18 - 22 NM - tak wyczytałem w autodacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Pawel masz serwisowke do CMki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 dzieki za te momenty dokrencania,bardzo mi sie przydadza :D a tak w ogóle to głowica trafiła juz w rece tokaza i na wtorek do odebrania bedzie :) tylko montowac głowiczke i heja w trase :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Pawel masz serwisowke do CMki ??? Nie, ale mam autodatę, gdzie są takie podstawowe informacje. jest ona dościągnięcia w dziale "dane techniczne" w poście Busha - dane to wszystkich motocykli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 w tej autodacie to te info sa takie ... no bo pisze np. ze CMka 125 ma 20,5 KM co przeciez jest raczje nie mozliwe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 głowica załozona ,smiga sie zajebiscie cm 125 forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja musze gaznik wyregulowac bo chyba za bogata mieszanke dostaje i jak jest zimny to przy odpalaniu zalewa.. juz sie nie moge doczekac prawka... cm 125 rulez : > pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 moja smiga jak mazenie ,tylko jednej zeczy nie jestem pewien,czy twoja cm terz przekracza zakresy predkosci na poszczegulnych biegach o jakies 15 km na h?? Obawiam sie ze w mojej ktos majstrował przy zebatkach i z przodu jest wieksza, bo na 4 wykrecm 105 wpinam 5 i spada do 100, jak mozesz to napisz ile masz zebów na przedniej zebatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 tak, to pewnie przednia zebtak jest za duza.. mocy poprostu nie starcza juz dla 5 biegu. u mnie to naprawde trzeba go wkrecic na obroty zeby osiagnac koniec zielonej kreski na dany bieg. oryginalnie przednia ma byc 14stka (wedlug larssona) i 15 wedlug danych tech. z partspartners.com, jesli chcesz jezdzic solo i w niedalekie trasy to polecam 15stke. p.s. ja mam 14stke i v/max to 110. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 dziekówka za odpowiedz, wiec pozostało mi tylko zebatke dorobic.....(na orginał chyba mnie nie stac,ale sie zorietuje) a tak w ogóle to bedziesz moze na giełdzie w łodzi w piatek lub sobote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 no nie, napewno nie bo do Łodzi mam kawalek (podkarpackie) ale powiem Ci ze to nie jest droga impreza - w larssonie kupowalem - kosztowalo dokladnie 13.43 za 14stke. (15skta kosztuje 13.92). pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 dzieki spróbuje przez tego larssona, do swojej cm musze jeszcze dokupic prawy boczek bo nie mam. Z akumulatorem na wierzchu głupio wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 z boczkiem mozesz miec problem (jeszcze zeby kolorystycznie znalazl !) p.s. wczoraj zauwazylem ze CM jest bardzo czula na zalewanie swiec (albo to siwece sa czule na zalewanie) :D zmierzylem tez sprezanie - 11,5 - :D dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 boczka nie dostałem,za to kupiłem sobie sakwy (bardziej byczo z nimi wyglada), a 11,5 to sporo,miałes robiony kiedys remont?? bo przebieg ja mam o połowe mniejszyod ciebie i ciekawi mnie ile mozna przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi