Pa23HD Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Witam....... dagmen..... Znam dobrego gościa a raczej najlepszego który zajmuje sie Junakami mieszka w Sosnowcu na ul.Konstytocji nazywa się Parzonka Krzysztof, jeżeli macię jakis problem to możecie do niego walić a on zaradzi na każdy nawet najmniejszy problem..... ...................... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa23HD Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 dakmen.......... sorki za pomyłkę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Mialem okazje rozbierac silnik robiony przez pana Parzonke dla mojego kolegi Atamana - masy silikonu wszedzie i glowica uszczelniona z cylindrem podkladka miedziana tak ze glowica zostala podniesiona o 5mm w stosunku do tego jak powinna byc umieszczona.Wszystko dlatego ze tlok Almotu swoja krawedza uderzal w otwor glowicy.Zamiast wydawac pieniadze na podtoczenie krawedzi tloka, czy krawedzi dna glowicy wycielo sie uszczelke z kawalka blachy miedzianej i gra muzyka.Ze silnik mial sprezanie ponizej wszelkich norm to juz noie problem.Niestety mial problemy z zapalaniem nie mowiac o jezdzie i po przyjechaniu do Kanady trzeba bylo zaczac od rozbiorki silnika. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa23HD Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 :namoto: Pozdrawiam na wstępie :namoto: Osobiście nie miałem do czynienia z Junakiem który wyszedł spod ręki p. Parzonki ale on sam dokonał remontu moich 2 pojazdówi z tej roboty byłem zadowolony. Pierwszy raz słyszałem aby było coś nie tak . Jeżeli tak jest to niemam nic więcej do dodania.Pozdrawiam...... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 obecnie motocykle w jakim takim stanie ida za ok 6 tys zl. reszta to zlom, ktory praktycznie wymaga calkowitej odbudowy. no nie-to juz jest przesadaniektórzy debile na tyle wyceniają sprzęty ale na szczęscie mało jest frajerów którzy za tyle kupujądobrze zrobionego junaka można kupić za 2500-3000złale lepiej kupić za 800zł i samemu go zrobić-wtedy wiesz co masz Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadzia5 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Uff, dawno, dawno mnie nie było na forum :oops: . Nie będę przedstawiał L4, bo to niepoważne w moim wieku. Chciałbym serdecznie podziękować za porady i wiele, wiele wiadomości o Junaku :D . Niestety możliwość zakupu czegokolwiek przesunęła się na rok przyszły :buttrock: . Po prostu jadąc sobie swoim Oplem Rekordem (panowie w średnim wieku jednak muszą czymś jeździć :roll: ) i marząc o motocyklowej przygodzie przywaliłem w tył poprzednika i oprócz szybkich kosztów na miejscu (200 PLN po negocjacji i 6 pkt.) musiałem niestety ponieść koszty remontu samochodu (prawdopodobnie kupiłbym za to jakiegoś prawie orginała 8O ). Żoneczka 8) nie godzi się na dalsze " koszty motoryzacyjne", muszę ją troszkę ugłaskać a to trwa i kosztuje! :mrgreen: Ale będzie dobrze!Pozdrowienia.PS. Pana Parzonki nie znam i nigdy o nim nie słyszałem, więc nie odnoszę się do tego podtematu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Hmm...,to szkoda :( .Mam nadzieję,że w przyszłym roku Ci się uda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi